SPOR
Giriş Tarihi : 07-05-2019 10:39   Güncelleme : 07-05-2019 12:11

ŞAMPİYON ERDEMLİ SPOR

Erdemli derbisinde kazanan Erdemli spor oldu. Erdemli spor 1 Boynuinceli Spor 0 İlk Tebrik Başkan Mükerrem Tollu dan 1.Amatör kümede mücadele eden Erdemli spor ve Boynuinceli Spor Erdemli futbol sahasında Play off final maçında karşılaştı. Nefeslerin tutulduğu her anı nefes kesen mücadelede 3. dakikada Muas Erdemli sporun gölüne imza attı.

ŞAMPİYON ERDEMLİ SPOR

Karşılaşmada başka gol olmayınca Erdemli spor süper amatör lige çıkarak destan yazdı. Maç sonu Erdemli Belediye başkanı Mükerrem Tollu Erdemli spor Efsane Başkanı Mehmet Morgül ü arayarak tebrik etti. Her zaman takımımızın yanındayız diyerek başarılar diledi. 
ERDEMLİ SPOR EFSANE BAŞKANI MEHMET MORGÜL BAŞKANLIĞININ 33. YILINDA  SÜPER AMATÖR LİGDE
Erdemli spor kulübü efsane başkanı  Mehmet Morgül hayatını adadığı Erdemli ve Erdemlisporda başkanlığının 33. Yılında play of ta şampiyon olarak takımını süper amatör lige taşıdı.  Erdemli spor Boynuinceli Spor karşılaşmasına Erdemli derbisi olması nedeniyle seyirci yoğun ilgi gösterdi. Iki takım seyircisi 90 dakika hiç susmadan takımlarını davul zurna eşliğinde destekledi . Erdemlinin iki güzide takımı heyecan ve seyir zevki yüksek bir maç ortaya koyarak taraftarlarını mutlu etti. Erdemli spor ve Erdemli Belediye spor Süper amatör kümede Erdemliyi temsil edecekler. 
EFSANE BAŞKAN MEHMET MORGÜL : HERŞEY ERDEMLİ İÇİN DURMAK YOK YOLA DEVAM 


Maç sonu açıklamalarda bulunan Erdemlispor kulübü Efsane Başkanı Mehmet  Morgül: İnandık başardık. Bugün kazanarak bir üst ligde Erdemlimizi temsil etmeye hak kazandık. Erdemli spor her dalda başarısını  sürdürüyor. Bugün bu başarılarımıza bir yenisini daha eklemiş olduk.  Bizi karşılaşmada yalnız bırakmayan Sayın Kaymakamımız Avni Kula  Emniyet Müdürümüz Ahmet Şahingözlü ye Erdemli Jandarma garnizon komutanı jandarma binbaşı Mehmet Derin’ e adli ve idari yargı mensuplarına Erdemlide görev yapan kamu kurum müdürlerimize  STK Başkanlarımıza Kulüp  yöneticilerimize taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.  Erdemli Belediye başkanımız Mükerrem Tollu ya ve Ak Parti genel başkan yardımcısı Lütfi Elvan a takımımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorm.  Futbolcularımızı tebrik ediyorum. Hocamız Vehbi Özdemire teşekkür ediyorum. Bizim kulübümüz oyuncularımız teknik ekibimiz yöneticilerimiz taraftarlarımızla aile ortamı gibidir. Biriz beraberiz. Birlikten kuvvet doğar birlikte hayır ayrılıkta azab vardır diyerek Erdemlimizin tanıtımı için gece gündüz çalışıyoruz. Ben bu galibiyeti Erdemlimize armağan ediyorum. Herşey Erdemli için durmak yok yola devam. 


SALİH YILMAZ GALİBİYETİ ERDEMLİMİZE ARMAĞAN EDIYORUZ
Erdemli spor kulübü başkan vekili Salih Yılmaz ise: Bu gurur Erdemlimize aittir. Taraftarlarımıza teknik heyetimize oyuncularımıza kulüp yönetimimize Efsane Başkanımız Mehmet Morgül e teşekkür ediyorum. Başkanımız gece gündüz oyuncularımıza teknik ekibimize destek olarak son maçımızda bu gururu Erdemlimize yaşattı. Teşekkür ediyorum. Takımımıza başarılar diliyorum . 
KAMİL YEŞİLYURT GELECEK ERDEMLİMİZİN GELECEĞİDİR 


Erdemli spor kulübü başkan yardımcısı İş adamı Kamil Yeşilyurt ise : Gece gündüz Erdemlimizin tanıtımı için mücadele eden Efsane başkanımız Mehmet Morgül ü teknik ekibimizi yöneticilerimizi kutluyorum. Başkanımızın öncülüğünde sporcularımız inandılar ve başardılar. Biz yönetim olarak başkanımızın ve sporcularımızın yanındayız tekrardan kutluyorum. Erdemlimizin geleceği olan gençlerimizi tebrik ediyorum. Erdemli Spor külubu olarak daha büyük başarılara imza atacağımıza inancım tam.
ALİ ÖNGEL HER DAİM ERDEMLI SPORUN YANINDAYIZ 
Erdemli spor kulübü başkan yardımcısı Ali Öngel ise Öncelikle Erdemli spora Erdemlinin tanıtımına gençlerimizin geleceği için gece gündüz çalışan Efsane başkanımız Mehmet Morgül e teşekkür ediyorum. Oyuncularımızı ve teknik ekimizi kutluyorum. Bir üst lige çıkmamıza bu galibiyete vesile olan herkesi kutluyorum. Her daim Erdemli Sporun yanındayız. 
YASİN GÜRSOY HEDEFİMİZ BAL LİGİ
Erdemli spor kulübü  Genel sekreteri Yasin Gürsoy: Başarının mimarı Efsane Başkanımız Mehmet Morgül e teşekkür ediyorum. Teknik ekibimizi ve sporcularımızı bize bir üst lige çıkma mutluluğunu yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Erdemli sporun teknik ekibimizin ve sporcularımızın her zaman yanındayız. Takımız gelecek vaad etmeye devam ediyor. Gelecek sezon Bal ligine çıkmak için gece gündüz çalışmaya bugünden başlıyoruz. 


VEHBİ ÖZDEMIR İNANDIK BAŞARDIK. GELECEK VAAD EDEN BİR KADRO KURDUK
Erdemli spor kulübü Teknik direktörü Vehbi Özdemir inandık başardık. Bize inanan ve güvenlerin bize inancını boşa çıkartmadık. Efsane Başkanımız Mehmet Morgül e yöneticilerimize taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Efsane Başkanımız Mehmet Morgül ömrünü Erdemliye ve Erdemli spora adayarak her daim yanımızda yer aldı. Bizleri asla yalnız bırakmadı. Teşekkür ediyoruz. Oyuncularımızı kutluyorum. Ayrıca Boynuinceli Spor  kulübü bugün yenilmiş olsada şampiyonluğu hakeden takımlardan biriydi. Hiç bir zaman  ezilmedi mücadeleyi son haftaya hatta son düdüğe kadar taşıdı 2. Yılında bu başarıdır. Boynu inceli spor kulübü başkanı sayın Hüseyin Yaldız ve Yönetim kurulunu taraftarını kutluyorum. Ligin en diri takımını oluşturdular. 
Erdemli spor kulübü Taraftar platformu başkanı Ersin Keklik mac sonu yaptığı açıklamada taraftarımıza teşekkür ediyorum. 12 adam olarak bizi hiç yalnız bırakmadılar. Kazansak da kaybetsek de hep yanımızda oldular. Bize bu gururu yaşattığı için Efsane Başkanımız Mehmet Morgül e külup yöneticilerimize hocamıza futbolcularımıza teşekkür ediyoru. Başarıyı Erdemlili taraftarlarımıza hediye ediyorum. 
HÜSEYİN YALDIZ: KAZANAN ERDEMLİ OLMUŞ TUR 


Boynu inceli spor kulübü başkanı Hüseyin Yaldız mac sonu açıklamasinda 
İlçemizin iki güzide takımı bugün final maçı yapmıştır kazanan Erdemlispor olmuştur süper amatör ligde  Erdemli spora başarılar diliyorum. 
Boynuinceli Spor kulübü olarak  iyisiyle kötüsüyle bir sezonu daha bitirdik final maçında kaybettik kısmet değilmiş. 17.11.2017 yılında faaliyete geçen kulübümüz ilk yılında 2. Amatör ligde şampiyon olduktan sonra 1. Amatör lig de gruplarda lider olarak playof oynamayı hak kazandı ve  playof finalinde rakibimize mağlup olarak bu sezonu kapatmış bulunmaktayız.
 Bu zaman zarfı içinde yönetimimize, hocamıza, oyuncularımıza,isimsiz kahramanlara,Erdemli Belediyesi spor işleri müdürlüğüne  ve taraftarlarımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz. 
2019-2020 1. Amatör lig de  şampiyonluk  hedefimizle  görüşmek dileğiyle. Hatamız olduysa affola. 

 

Süleyman TaşSüleyman Taş