SPOR
Giriş Tarihi : 25-06-2019 09:33   Güncelleme : 25-06-2019 11:30

ŞAMPİYON ERDEMLİ SPOR KULÜBÜ YAZ SPOR OKULLARINI AÇTI ÇALIŞMALAR BAŞLADI

ERDEMLİ SPOR EFSANESİ DEVAM EDİYOR Erdemli spor kulübü 200 alt yapı sporcusu ile yaz spor okulları açıldı. Erdemli spor yaz okulu kayıtları başladı. 10 ile 18 yaş grupları arasındaki tüm sporcuları velileri ile birlikte kayıt yaptırmaya bekliyor.

ŞAMPİYON ERDEMLİ SPOR KULÜBÜ YAZ SPOR OKULLARINI AÇTI ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Şampiyon Erdemli spor 200 sporcusu ile Yaz Spor okulunu açtı. Erdemli spor kulübü Efsane Başkanı Mehmet Morgül  Erdemli spor geçmişten geleceğe spora ve gençlerimize yatırım yapmaya ara vermeden devam ediyor dedi.Efsane  Başkan Morgül  hedefimiz bu yaz 500 sporcu geleceğin yıldızlarını buradan yetiştireceğiz.   Durmak yok yola devam..

                BİZ YATIRIMIZI GELECEĞİMİZ OLAN GENÇLERİMİZE YAPIYORUZ             

Efsane başkan Mehmet Morgül yaz spor okulumuzda hedefimiz Dünya Cenneti Erdemlimize gelecek olan tatilcilerimizle birlikte beş yüz civarında ülkemizin geleceği olan gençlerimizle  yaz spor okulumuzda yeşil sahalarda futbol eğitimi vereceğiz.

Efsane Başkan Mehmet Morgül amacımız zeki çevik ve ahlaklı sporcuları yetiştirirken vatana millete faydalı iyi bir insan olmalarına katkıda bulunmak. Gençlerimizin tatillerini en güzel şekilde değerlendirmek ve Türk gençliğini en iyi şekilde yetiştirmek.

Erdemlide çoğunluk sağlandığında bütün branşlarda yaz okulunu açabiliriz diyen efsane başkan Bu sene yaz okullarına 500 civarında kayıt bekliyoruz, yazın misafir olarak ilçemize gelen gurbetçilerimizde kayıt yaptırmak üzere spor kulübümüze davet ediyoruz.

 Alt yapı antrenörlerimiz beden eğitimi öğretmeni Hasan ŞENCAN Ve Ismail Gürbüzlü ile yapılan çalısmalarımız Eylül ayına kadar devam edecektir.
Kayıt irtibat tel: İsmail Gürbüzlü:05310299196
Hasan Şencan:05065543627

      HOCALARIMIZA GÜVENİMİZ TAM

                Amacımız gençlerimize hoş vakit geçirtmek diyen Efsane başkan Mehmet Morgül İkibinbir  ve üzeri doğumlu olan gençlerimizi Erdemli spor kulübü alt yapısından yetiştirmek dir. Efsane başkan Morgül Erdemli spordan yetişen tecrübeli hocalarımız  Vehbi Özdemir Hasan Şencan ve Ismail Gürbüzlü güvenimiz tam hocalarımıza  tam yetki verdik.

KAMİL YEŞİLYURT ALT YAPISI OLMAYAN KULÜPLER KAPISINA KİLİT VURUYOR

                Erdemli spor kulübü as başkanı ve futbol şube sorumlusu Kamil Yeşilyurt yaptığı açıklamada :Alt yapısı olmayan kulüplerin kapısına kilit vurduğunu söyledi.  Kamil Yeşilyurt  gençlerimize bütün imkanlarımızı sunuyoruz dedi.

KAMİL YEŞİLYURT TAŞIMA SU İLE DEĞİRMEN DÖNMEZ DİYEREK ALT YAPIMIZA YATIRIM YAPIYORUZ

                Gençlerimiz için Hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Altyapısı sağlam temeller üzerine kurulmuş tek takım Erdemli spor kulübümüzdür. Gençlerimizle güçlü bir alt yapı güçlü bir kadro kuracağız diyerek sözlerini tamamladı.

EFSANE BAŞKANIMIZ MEHMET MORGÜL'E TEŞEKKÜR EDİYORUZ

                Erdemli spor kulübü teknik direktörü Vehbi Özdemir Hasan Şencan ve Ismail Gürbüzlü   hedefimiz yaz spor okulumuzda tatilcilerle birlikte beş yüz civarında sporcumuz olacak.Amacımız  İki bin bir  doğumlu ve üzeri gençlerimize sporu sevdirmek , kötü alışkanlıkları olmayan Türk gençliğine ve Türk futboluna hizmet etmektir.

                Erdemli spor teknik direktörü Vehbi Özdemir   Hasan Şencan ve Ismail Gürbüzlü takımımıza hiç bir desteği ve yardımı esirgemeyen Erdemli spor kulübü efsane başkanı Mehmet Morgül'e ve kulübümüzün yönetim kurulu üyelerine sonsuz teşekkür ediyoruz dedi..

Süleyman TaşSüleyman Taş