SPOR
Giriş Tarihi : 18-07-2019 19:03   Güncelleme : 18-07-2019 19:03

Şampiyon Erdemli Spor’da kan değişimi

Mersin Süper Amatör Kümeye yükselen şampiyon Erdemli Spor Kulübünde kan değişimi yaşandı. Erdemli Spor’un Teknik Direktörlük görevine tecrübeli hoca Yıldıray İsmet Keser getirildi.

Şampiyon Erdemli Spor’da kan değişimi

Erdemli Spor Kulübünün efsane başkanı Mehmet Morgül, teknik direktör anlaşmasında yaptığı konuşmada takımın başına tecrübeli hoca Yıldıray İsmet Keser’in getirildiğini söyledi.

Morgül, açıklamasında, ‘’Kulübümüzün yetiştirdiği ilçemizin evladı Yıldıray İsmet Keser daha önce de önceki yıllarda Erdemli Spor Kulübünde görev yapmış ve takımı nasıl Mersin Süper Amatör Kümeye taşımış ise, yeni sezonda da engin tecrübesi ile doğup büyüdüğü Erdemli Sporu BAL ligine taşıyacağına güvenimiz sonsuzdur’’ dedi.

Başkan Mehmet Morgül imza töreninde yaptığı konuşmada, ‘’Erdemli Spor’un teknik direktörü artık Yıldıray İsmet Keserdir. Şimdiye kadar Erdemli Spor çatısı altında hizmet vermiş tüm antrenör ve teknik direktörlerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Şimdi işi ehline verdik’’ diye belirtti.

Erdemli Spor Kulübü Başkanlığında yapılan imza töreninde hazır bulunan As başkan ve Futbol Şube Sorumlusu Kamil Yeşilyurt ta yaptığı konuşmada, Yıldıray İsmet Keser’in kendi kulüplerinin alt yapısından yetiştiğini ve bu gün takımın sorumluluğunu aldığını belirtti.

Yıldıray hocamızın takımın başına gelmesini kabul etmesi bizleri mutlu etmiştir diyen Yeşilyurt, ‘’Yıldıray hocamız daha önce de kulübümüzde top koşturmuş ve profesyonel takımlara gitmiştir. Hocamız şimdi bizimle birliktedir. Geçmiş yıllarda Erdemli Sporu birinci amatör kümeden Süper amatör kümeye taşıyan Yıldıray hocamızdı. Şimdi hem onun hem de bizim hedefimizde Bal ligine çıkmak vardır. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde hocamıza destek olacağız ve ilçemizin en güzel şekilde temsil edilmesine katkı sunacağız. Erdemli insanını ve sporseverleri Erdemli Sporu izlemeye ve destek olmaya davet ediyoruz’’ şeklinde konuştu.

Erdemli Spor Teknik Direktörlüğüne getirilen Yıldıray İsmet Keser de imza töreninde yaptığı konuşmasında kendisine duyulan güvenden dolayı teşekkür etti.

Keser, yetiştiğim kulübe geri dönmenin mutluluğunu yaşıyorum diyerek şöyle konuştu:

‘’Güzel Erdemlimizin güzel kulübünde yetiştim ve bu güzide kulüpte görev almanın mutluluğunu yaşıyorum. Başkanımız Mehmet Morgül, bizlerin yetişmesinde, profesyonel futbolcu olmamızda, antrenör olmamızda ve dahası bizlerin disiplinli hayat sürmemizde emeği çok büyüktür. Bizim için futbolda efsane başkandır çünkü 33 yıldır Erdemlinin amatör sporuna karşılıksız hizmet vermektedir. Morgül başkan bizler için bir ağabeyden öte baba gibidir. Erdemli Spor takımı ve yönetim kurulu üyeleri her maçımızda ilçemizin tanıtımına da katkı sunacağız. Bizler Erdemlimizin tanıtımı ve Türk sporuna hizmeti kendi gençlerimizle yapacağız. Yeni sezonda Erdemlili sporseverleri bizleri takip etmelerini ve desteklemelerini bekliyoruz.’’

YILDIRAY İSMET KESER KİMDİR

Erdemli Spor-Erdemli Belediye Sporda futbola başlayan Yıldıray İsmet Keser 15 yıl profesyonel futbol geçmişine sahip.

Türkiye İkinci Liginde çeşitli kulüplerinden ‘’İçel polis Gücü, Mersin İdman Yurdu, Mersin Spor, Tokat Spor. Amasya Spor, Merzifon Spor, Kilis belediye Spor, Uşak Spor, 2. Ve üçüncü lig şampiyonluğu yaşadı.

Keser, aktif olarak 7 yıldır antrenörlük yapmaktadır.  

2 takımı Süper Amatör Ligine yükseltti.

Erdemli belediye Sporu Bal liginde mücadele ettiği dönemde takım sorumlusu olarak görev aldı.

Yıldıray İsmet keser aynı zamanda UEFA B diploması sahibidir.

Süleyman TaşSüleyman Taş