MEZİTLİ
Giriş Tarihi : 10-04-2020 08:24   Güncelleme : 10-04-2020 08:24

Mezitli’yi güzelleştirme çalışmalarımız devam ediyor

Mezitli Belediyesi ekipleri dünyayı etkisi altına alan korona virüsüyle mücadele ederken diğer taraftan Mezitli’yi güzelleştirmek adına rutin çalışmalarına devam ediyor.

Mezitli’yi güzelleştirme çalışmalarımız devam ediyor

Ekipler, virüsün etkisinin azalması sonrası Mezitlililerin akın edeceği parklarda ve sosyal alanlarda temizlik, çim biçme, düzenleme çalışmaları yapıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar kapsamında her zaman olduğu gibi kadınlar en ön safta yer alıyor.

Motorlu tırpan ve ot biçme makinalarıyla alanlar otlarından arındırılıp, temizlenerek virüsün etkisinin azalacağı günlere hazırlanıyor.

Korona virüsünün etkilerini azaltmak için canla başla mücadele ederken aynı zamanda rutin belediyecilik işlemlerini de ihmal edemeyeceklerine vurgu yapan Başkan Tarhan, “İnsanlarımız daha az kullansa da parklarımızın, sosyal alanların, yolların bakımını yapıyor, sokaklarımızı temiz tutuyoruz. Özellikle parklarımız ve koruluklarımızın sulama, bakım ve temizleme işlerini de yapmak durumundayız. Tekrar parklara çıkmaya başladığı zaman halkımıza her zaman olduğu gibi güzel mekânlar sunmak istiyoruz. Tüm gücümüzle virüsü alt ederek Mezitlililerle karşılayacağımız o güzel bahar günlerin hazırlığını yapıyoruz” dedi.

 

Süleyman TaşSüleyman Taş