SİLİFKE
Giriş Tarihi : 17-04-2020 23:15   Güncelleme : 02-06-2020 19:51

AK PARTİ SİLİFKE İLÇE BAŞKANI M. EMİN KURT SİLİFKE'DE HALKA MASKE DAĞITTI

Dünyanın ve ülkemizin içinden geçtiği korona virüs pandemi sürecinde ülkemizin çok etkilenmemesi amacı ile Ak Parti Silifke ilçe başkanı Mehmet Emin Kurt halka maske dağıtımı yaparak korona virüs mücadele sürece katkıda bulundu.

AK PARTİ SİLİFKE İLÇE BAŞKANI M. EMİN KURT SİLİFKE'DE HALKA  MASKE DAĞITTI

Ak Parti Silifke ilçe başkanı Mehmet Emin Kurt gazetemize yaptığı açıklamada: Ülkemizin içinde geçmekte olduğu korona virüs pandemi sürecinde bireysel önlemler hayat kurtardığını bilim adamlarımız sürekli dile getirmekte. Maske takmanın doğru olduğu  özellikle kalabalık ortamlarda, market, pazar yeri, toplu taşıma araçları, çalışma ortamı gibi yoğun ortamlarda maske takılması gerektiğini biliyoruz. Bizlerde Silifke ilçe başkanlığı ve yönetimimiz olarak hemşerilerimize Maske dağıtımı yaptık. Sosyal mesafe kurallarına uymanın ve maske takmanın hayati önem taşıdığı  konusunda bilgilendirme yaptık.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Biz Bize Yeteriz kampanyası çerçevesinde Silifke Halk Eğitim merkezimize yönetimimiz ve iş adamlarımızın desteği ile günde yirmi beşbin maske  üretim kapasitesine sahip   makina temin ettik ve bağışladık. Attığımız bu adımla başta Silifke'miz olmak üzere ilimizden gelecek maske taleplerini karşılayarak milli ekonomiye ve toplum sağlık güvenliğine katkıda bulunuyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Silifke ilçemizde Maske alıp dağıtmaktan çok üretmenin daha faydalı olacağını düşündüklerini anlatan  Mehmet Emin Kurt, "Sahada esnaflara birer ikişer maske vermek yerine 25 bin tane maskeyi üretip günlük Silifke  hatta Mersin'in ihtiyacını karşılayacak duruma geliyoruz" Silifke Halk Eğitim merkezimizde Maske alıp dağıtmaktan çok üretmenin daha faydalı olacağını düşündüklerini anlatan sex videoM.Emin Kurt, "Sahada esnaflara birer ikişer maske vermek yerine 25 bin tane maskeyi üretip günlük Silifke hatta Mersin'in ihtiyacını karşılayacak duruma geldik" şeklinde konuştu.

Süleyman TaşSüleyman Taş