ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 06-10-2020 11:32   Güncelleme : 06-10-2020 11:32

Çeşmeli Mahallesinde Kanal Temizliği

Çeşmeli Mahallesinde Kanal Temizliği

Erdemli Belediyesi, Çeşmeli Mahallesinde bulunan kanalın temizliğini yaparak, olası yaşanabilecek su taşkın riskine karşı önlem alıyor.
Erdemli Belediyesi Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Çeşmeli Mahallesinde bulunan kanalı temizleyerek, su taşkınlarına karşı önlemini aldı. Kış mevsiminde yaşanabilecek su taşkınları ile ortaya çıkabilecek olumsuz etkileri bertaraf etmek için su kanallarında, dranaj hatlarında ve derelerde çalışma yürüten ekipler, Çeşmeli Mahallesinde gerçekleştirdiği dere temizleme faaliyeti ile kış aylarına hazırlanıyor.

Ekiplerin çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “İlçemizde bulunan su kanalları, dranaj hatları ve derelerde zaman zaman temizleme faaliyeti gerçekleştiriyoruz. Kış aylarında yaşanan yoğun yağış sebebi ile tıkanan hatların, su taşkınlarına sebep olmaması ve vatandaşlarımızın hayatını olumsuz yönde etkilememesi için çalışma yürütüyoruz. Bu kapsamda Çeşmeli Mahallesinde bulunan derede de temizleme faaliyeti gerçekleştirdik. Amacımız vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek” diye konuştu.

Süleyman TaşSüleyman Taş