ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 13-10-2020 19:13   Güncelleme : 13-10-2020 19:13

81 İlden Başkan Tollu’ya Teşekkür

Erdemli Belediyesi, ilçedeki tüm okullar ile Türkiye’nin 81 ilinden 81 okula özel hazırlanmış toplam 24 bin şişede 10 bin litre limonata gönderiminin ardından, Edirne’den Kars’a kadar İl yöneticilerinden ve öğretmenlerden teşekkür mektupları almaya devam ediyor.

81 İlden Başkan Tollu’ya Teşekkür

Erdemli Belediyesi,  ilçedeki tüm okullar ile Türkiye’nin 81 ilinden 81 okula özel hazırlanmış toplam 24 bin şişede 10 bin litre limonata gönderiminin ardından, Edirne’den Kars’a kadar İl yöneticilerinden ve öğretmenlerden teşekkür mektupları almaya devam ediyor.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un ve öğrencilerin çağrısına Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 81 ile hijyenik ortamda hazırlanmış limonata göndererek cevap vermişti. İlçeye bağlı Tömük Mahallesi Yeşilyurt İlk ve Ortaokulunda başlayan dağıtım, gün içerisinde ilçe genelinde ki tüm okullara ve ülke geneline yayılmıştı.

Dağıtımlar sonrasında 81 ilden gelen teşekkür mesajlarına cevap veren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu,  Türkiye’nin limon üretiminin yüzde 65’nin Erdemli’de yapıldığı ifade ederek, Bakan Ziya Selçuk’a ve öğrencilere verdikleri sözü yerine getirdikleri için mutlu olduklarını belirtti. Kademeli eğitimin başlamasıyla kolları sıvadıklarını ifade eden Başkan Mükerrem Tollu, özellikle pandemi sürecinde vücut direncini arttırmak, limonun sağlık açısından önemine dikkat çekmek adına böyle bir faaliyeti gerçekleştirdiklerini yineledi. Çocuklar için hijyenik ortamda, özel olarak hazırlanan 24 bin şişenin amacına ulaşmasından mutlu olduklarının altını çizen Başkan Tollu, iyi dileklerinden dolayı 81 ilin tüm yöneticilerine teşekkür etti.

Süleyman TaşSüleyman Taş