MERSİN
Giriş Tarihi : 07-04-2021 11:10   Güncelleme : 07-04-2021 11:10

SİLİFKE FEN LİSESİ’NİN BAŞARISI

2020 yılında Yeşilay tarafından düzenlenen “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” adlı yarışmada Hikaye Kategorisinde Silifke Fen Lisesi öğrencisi Mehmet Berat Polat Mersin’de il birincisi, ülke genelinde ise Türkiye üçüncüsü Anchor olarak dereceye girdi.

SİLİFKE FEN LİSESİ’NİN BAŞARISI

Silifke Fen Lisesi öğrencileri  alkol bağımlılığının ne kadar kötü sonuçlar doğurabileceğini anlattığı bu hikayede Yeşilay’ın bu konudaki desteklerini gözler önüne serdi. Proje ile öğrenciler genç neslin hayatında farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

 Silifke Fen Lisesi öğrencisi Mehmet Berat Polat danışman Edebiyat Öğretmeni Derya Uçar ve Silifke Fen Lisesi Müdürü Şadan Semizer’inde hazır bulunduğu Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde İlçe Milli Eğitim Müdürü  Mustafa Sezgin başarıdan  dolayı öğreniyi  tebrik ederek hediyesi verdi.

Gençlerimizin bu konuda destek gördükleri takdirde ilerleyen zamanda çok daha güzel ürünlerin çıkacağını söyleyen Mustafa Sezgin öğretmenimizi ve öğrencimizi bu başarıdan dolayı tebrik ederek öğrencimizle gelecekle ilgili düşüncelerinin  ve bundan sonraki hedeflerinin ne olduğu başarılı olmak için neler yapması gerektiği  yönünde sohbet etti.

Süleyman TaşSüleyman Taş