SPOR
Giriş Tarihi : 07-11-2018 20:52   Güncelleme : 07-11-2018 20:52

BÜLBÜL YUVAYA DÖNDÜ

Bu sezon kötü günler geçiren 1. amatör Kümede mücadele eden Erdemli Gençler birliği çıkışa geçmek için eski futbolcusu teknik direktör değişikliğine gitti.

BÜLBÜL YUVAYA DÖNDÜ

Erdemli Gençler birliği futbol takımı bu sezon aldığı şanssız sonuçlar nedeni ile kötü günler geçiriyor. Kulüp başkanı Abdullah Kurt ve Erdemli Gençler birliği yönetim kurulu çareyi hoca değiştirmekte buldu. Erdemli Gençler birliği kulübü eski futbolcusu Mevlüt Bülbül ile anlaşma imzalayarak grupta mücadeleye devam edecek.

Erdemli Gençler birliği çiçeği burnunda hocası Mevlüt Bülbül:'' Yuvaya dönmüş olmam benim için guru kaynağı ve beni çok mutlu eden bir durum. Beni bu göreve layık gören başkanımız Abdullah Kurt'a ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum.

Takımımızın içinde bulunduğu durum dışarıdan bakıldığı zaman çok iyi gözükmese de çalışarak bu durumu aşabileceğimize inancımız tam. Düne değil yarına bakmak zorundayız. İlk işimiz eksiklerimizi tespit ederek çalışmalarımıza hız vermek olacak. Erdemlimizi takımımız en iyi şekilde temsil edeceğinden  kimsenin şüphesi olmasın. Taraftarlarımıza da maçlarımızda on ikinci adam olarak destek vermeye çağırıyorum. yarın yeni bir gün ve yeni günde bütün zorlukları aşarak takımımız tırmanışa geçecek''.

Süleyman TaşSüleyman Taş