SİLİFKE
Giriş Tarihi : 03-06-2021 22:42   Güncelleme : 03-06-2021 22:42

Mustafa Sezgin Bütün Gayretimiz Çocuklarımız İçin

Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin Taşucu Lütfü Elvan öğretmen evinde düzenlenen basın toplantısıyla Yerel Basın Temsilcileriyle buluşarak genel bir değerlendirme yaptı.

Mustafa Sezgin Bütün  Gayretimiz  Çocuklarımız   İçin

Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin "yapılan toplantıda tüm basın mensuplarıyla  bu güne kadar yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında istişare yaptı.

Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin ;  Tüm öğretmenlerimize güveniyoruz onların çalışma azmini tetikleyerek Silifke'deki bütün okulların başarı seviyesini yükselteceğiz. Yıllardır Silifke'nin en başarılı okulları arasında olan Silifke Anadolu Lisesi yaptığımız girişimler sonucu nitelikli okul ünvanını aldı.

Bu başarımızı sadece merkezdeki okullarımızda değil kırsaldaki okullarımız da olmak üzere tüm okullarımızda başarı çıtamızı yükselteceğiz" dedi 

Programın sonlarında basınla fotoğraf çektiren Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin düzelenen kahvaltı programına katılan basın mensuplarına teşekkür ederek günün anısına kalem hediye etti.

Süleyman TaşSüleyman Taş