YEREL
Giriş Tarihi : 06-12-2018 10:05   Güncelleme : 09-06-2019 09:44

Başkan Türe engellileri unutmadı

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, 3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla Anamur ve Bozyazı’daki Engelliler Derneğince organize edilen programlara katıldı.

Başkan Türe engellileri unutmadı

Başkan Türe, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında ilk olarak Anamur Engelliler Derneğince organize edilen programa katıldı. Engelli bireyler tarafından hazırlanan tiyatro izlenildi. Programında sonunda bol bol fotoğraf çekilen Başkan Türe’nin ikinci adresi Bozyazı Engelliler Derneği oldu.

HEPİMİZ ENGELLİ ADAYIYIZ

Bozyazı Engelliler Derneği üyelerince büyük bir ilgi ile karşılanan Başkan Türe, Bozyazı’da düzenlenen etkinlikte dernek üyeleri ile tek tek ilgilendi. Hoş bir sohbet eşliğinde geçen programda konuşan Başkan Türe, “Toplumda varlıklarını yaşadıkları bedensel ve ruhsal engellerle sürdürmek durumunda kalan kardeşlerimize sosyal yaşamda kolaylıklar sunmak birey, kurum, kuruluşlar ve toplum olarak hepimizin asli görevleri arasında yer almaktadır. Bu hissi anlayabilmek için de hepimiz kendimizi engelli kardeşlerimizin yerine bir an olsun kendimizi koymalıyız. Zihinlerde bunu başarabilmek asıl engelleri ortadan kaldırabilme hususunda daha yararlı olacaktır. Engellerin ortadan kaldırılması ancak bu şekilde sağlanabilecek bir hadisedir. Biz de üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız, Anamur Belediyesi olarak vatandaşa hizmet olarak sunduğumuz tüm çalışmalarda engelli kardeşlerimizi göz önüne alarak hizmet etmeye özen gösteriyoruz” dedi.

Kaynak: Anamur Gazetesi

Malatya masaj salonu mutlu son
Mersin Beyaz GündemMersin Beyaz Gündem