SPOR
Giriş Tarihi : 08-01-2019 08:40   Güncelleme : 08-01-2019 08:40

SPOR KENTİ MERSİN HAFTA SONU BİN 500 SPORCUYU TESİSLERİNDE AĞIRLADI

Spor Kenti Mersin Hafta sonu gerçekleştirilen çeşitli spor branşlarında yaklaşık bin 500 sporcuyu tesislerinde ağırladı.

SPOR KENTİ MERSİN HAFTA SONU BİN 500 SPORCUYU TESİSLERİNDE AĞIRLADI

2013 yılında Mersin'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen 17. Akdeniz Oyunlarında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilimize kazandırılan bir birinden eşsiz Olimpik Spor Tesisleri sayesinde Spor Kenti kimliğini tam anlamıyla kazanan Mersin, geçtiğimiz hafta sonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı tesislerde yapılan Sportif faaliyetlerde yaklaşık bin 500 sporcuyu ağırladı.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Haftalık Faaliyet Programında yer alan ve 05-06 Ocak 2019 tarihlerinde gerçekleştirilen Sarıkamış Şehitleri anma programı,  Bedensel Engelliler Atıcılık Türkiye Şampiyonası, 3 Ocak Mersin'in Kurtuluşu münasebeti ile düzenlenen Satranç, Bisiklet, Yüzme, Boks, Masa Tenisi turnuvalarının yanı sıra Judo, Dart, Taekwondo İl Birincilikleri, Kadınlar Basketbol Süper Ligi, Kadınlar Voleybol 2. Ligi, Amatör Futbol müsabakaları ve Hafta sonu Antrenmanları ile yaklaşık bin 500 sporcuya ulaşarak sporla dolu bir hafta sonunu daha geride bıraktı.

'Spor Kenti Mersin' Özellikle Akdeniz Oyunları ile birlikte bir çok Ulusal ve Uluslararası Organizasyona ev sahipliği yaparak Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çatısı altında hizmet veren tesisleri, branşlarında deneyimli Antrenör ve personelleri ile Engelli vatandaşlarımıza, Gençliğe ve Spor'a hizmet etmeye devam ediyor. 

Mersin Beyaz GündemMersin Beyaz Gündem