ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 04-09-2021 23:14   Güncelleme : 04-09-2021 23:14

BAŞKAN TOLLU'DAN EĞİTİME SONSUZ ve SINIRSIZ DESTEK

Erdemli Belediyesinin açtığı kurs merkezlerinde eğitim alan öğrencilerin başarıları göz dolduruyor. Kurs merkezlerinde eğitim alan ve Liselere Giriş Sınavına giren 400 öğrenciden 268'i fen lisesi ve düzeyinde okula yerleşmeyi başardı.

BAŞKAN TOLLU'DAN EĞİTİME SONSUZ ve SINIRSIZ DESTEK

 Bu yıl Erdemli Belediyesi orta kısım kurs merkezlerinde Liselere hazırlanan 268 öğrenci  fen lisesi ve o düzeydeki prestijli okulları kazandı. Bu başarı bireysel başarıdan çok kitlesel başarıyı gösteriyor. 268 öğrencinin  fen lisesini kazanıyor olması tesadüf olamaz

Çocuklarımızın geleceği için ve çocuklarımıza daha iyi eğitim aldırmak için hepimiz elimizden geleni yapmaya çalışırız. Ancak her ne kadar çabalasak da her zaman daha iyisi olabilir mi diye düşünürüz. Erdemli Belediyesi Kurs Merkezleri bu noktada eğitime verdiği destekle ön plana çıkıyor.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın  eğitime sonsuz destek veriyor. Erdemli Belediyesi Eğitime destek amaçlı Kurs Merkezlerinde yüzlerce öğrenciyi geleceğe hazırlanıyor.

Kuranı Kerim  Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'de  vahiy yolu ile Cebrail as. tarafından tebliğ edilirken ilk ayet ''oku'' dur. Allahu Teala İslam dinini insanlığa gönderdiğinde okumanın insanlık için ne kadar büyük bir önem taşıdığını ilk ayetle okumayı emrederken  insanlığın geleceğine ışık tutmuştur. İnsanlığın geleceği için okumak öğrenmek her yaşta şarttır. Allahın ilk emrinin ışığında geleceğimize ışık tutacak çocuklarımıza Erdemli Belediyesi ve Başkan Mükerrem Tollu desteği devam ediyor.

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyetin kuruluşu ile eğitimde ilk olarak okuma yazma seferberliği başlatmıştır. Atatürk ''Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.'' diyerek  okumaya verdiği önemi milletine aşılamak istemiştir.

 Erdemli Belediye başkanı Mükerrem Tollu Erdemlide Eğitime verdiği destekle Erdemli halkı tarafından takdir ediliyor.

Erdemli Belediye başkanı Mükerrem Tollu öncülüğünde Erdemli Belediyesi Kurs Merkezleri  Lise ve üniversiteye hazırlanan gençlere eğitim desteği veriyor. 2016 yılından bu yana Erdemli Belediyesi bünyesinde bulunan kurs merkezleri çağın gereksinimlerine ve öğrencilerin gelecekte seçeceği meslek düşüncesine yönelik olarak verdiği eğitim desteği ile gençlerimizi geleceğe hazırlıyor.

Erdemli Belediyesi  Eğitime destek amaçlı kurs merkezleri geleceğe yön verecek öğrencilere eğitim desteği vererek ülkemizin geleceğinde Erdemliden de insanımız olması için çalışmaya devam ediyor.

 

Süleyman TaşSüleyman Taş