ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 05-10-2021 09:08   Güncelleme : 05-10-2021 09:11

Erdemli'de Yılın Düğünü

Erdemli'nin tanınan ve sevilen Dölekoğlu ve Özgenç ailelerinin evlatları Elif Dölekoğlu gönlünü kaptırdığı Nusret Özgenç ile dünya evine girdi.

Erdemli'de Yılın Düğünü

Erdemli'nin tanınan ve sevilen Dölekoğlu ve Özgenç ailelerinin biricik evlatları Elif Dölekoğlu gönlünü kaptırdığı Nusret Özgenç ile Hills Düğün Salonu’nda gerçekleşen muhteşem düğün töreni ile dünya evine girdi. Dölekoğlu ve Özgenç Aileleri, evlatlarının mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadılar.

Dölekoğlu ve Özgenç aileleri, düğün töreninde örnek bir ev sahipliği yaparak davetlileri kapıda karşılayarak tek tek ilgilendiler. Pandemi Kurallarına harfiyen uyularak gelen konukların tek tek ateşleri ölçüldü, maske takılıp, salonda sosyal mesafe kuralları çerçevesinde oturma düzeni ile düğün yapıldı. Dölekoğlu ve Özgenç aileleri, düğün törenine gelen davetliler ile ilgilendiler. Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları için davetlilere teşekkür ederek “Darısı tüm bekârlara olsun.” diye temennide bulundular.

Düğünün başlangıcında gelin ile damat güzel bir müzik eşliğinde salona giriş yaparak ilk dansı gerçekleştirdiler. Davetliler de gelin ve damada pistte eşlik etti. Muhteşem düğüne katılanlar günün ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.
Düğüne İş, Siyaset ve Basın Dünyasından geniş katılım sağlandı. Bizde genç çiftimize mutluluklar diliyoruz.

Süleyman TaşSüleyman Taş