SİLİFKE
Giriş Tarihi : 09-10-2021 16:10   Güncelleme : 09-10-2021 16:10

SİLİFKE OKULLARINA ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Silifke Belediye Başkanı Sadık ALTUNOK, Silifke Milli Eğitim Müdürü Mustafa SEZGİN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa ANTEPLİOĞLU Silifke de bulunan okulları ziyaret etti.

SİLİFKE OKULLARINA  ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Işıklı İlkokulu, Akdere Şehit Öğretmen Hamit Sütmen İlkokulu, Akdere Şehit Öğretmen Hamit Sütmen Ortaokulu’nun ziyaretlerinde öğretmen ve öğrencilerle sohbetin ardından okulu ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çekildi.

Ziyaretler Kargıcak Ortaokulu, Keben İlkokulu ve Keben Ortaokulu ile son buldu. Kargıcak Ortaokulu’nda Silifke Belediye Başkanı Sadık ALTUNOK, Silifke Milli Eğitim Müdürü Mustafa SEZGİN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa ANTEPLİOĞLU öğrenci ve öğretmenlerle voleybol oynadı, sohbet etti.

Mersin/ Silifke Kargıcak İlkokulu 2/A sınıfı öğrencisi Leyle Nur GÜVENÇLİ, öğretmeni Havva Karaca KAYA rehberliğinde 2020- 2021 Eğitim-Öğretim Yılı döneminde gerek yüz yüze gerekse uzaktan eğitimin hakim olduğu süreçte “12 Mart İstiklal Marşı’ nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’ u Anma Günü” haftası içindüzenlenen farklı kategorilerdeki yarışmalarda kompozisyon kategorisinde Mersin İl birincisi olmuş ve ödüle layık görülmüştü. Öğrencimiz yapılan törende ödülünü Silifke Milli Eğitim Müdürü Mustafa SEZGİN’ den aldı. Törende Silifke Milli Eğitim Müdürü Mustafa SEZGİN öğrencimizi ve öğretmenimizi başarılarından ve emeklerinden dolayı kutlarken uzun bir aradan sonra okulumuza , öğretmen ve arkadaşlarımıza tekrar kavuşmamızın mutluluğunu  yaşadığımızı aynı zamanda hijyen, maske ve mesafeye dikkat etmemizi, bu konuda çok fazla hassasiyet göstermemiz gerektiğini hatırlattı.

Süleyman TaşSüleyman Taş