SİLİFKE
Giriş Tarihi : 04-01-2022 22:48   Güncelleme : 04-01-2022 22:48

Silifke'de kitap kampanyası

Silifke Milli Eğitim Müdürlüğü, okul kütüphanelerine destek vermek, nitelik ve nicelik olarak zenginleştirmek amacıyla, ülke genelinde “ Kitap Toplama Kampanyası” başlattı.

Silifke'de kitap kampanyası

Bu geniş çaplı kampanya ile toplanan kitaplar, Silifke'de bütün okulların kütüphanelerineulaştırılaraköğrencilerin daha kapsamlı bir biçimde okul kütüphanelerinden yararlanmalarını sağlayacaktır.

Bu kampanya dahilinde Silifke İlçe Halk Kütüphanesi olarakduyarlılığını gösterip kitap bağışı yaptı. Bağışlanan kitapları Silifke Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin’ e teslim eden Silifke İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Salih Bayır, kampanyaya destek vermekten gurur ve mutluluk duyduğunu, önümüzdeki günlerde de bunun devamını sağlayacaklarını söyledi.

Silifke İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Salih Bayır ile sohbet eden Silifke Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin kitapları teslim alırken, bu kampanyanın geniş çaplı olduğunu, ilginin yüksek olduğunu, kitap bağışlarının hızla yapılmaya başlandığını dile getirirken, Siilifke'de kütüphanesiz okulun kalmadığını ve bu kütüphanelerin de yapılan bu bağışlar sayesinde zenginleşeceğini aynı zamanda öğrencilerin daha fazla yararlanabileceği ve daha fazla imkana sahip olacaklarını,  bu sayede eğitime büyük ölçüde katkı sağlanacağını belirtti.

 

Süleyman TaşSüleyman Taş