SİLİFKE
Giriş Tarihi : 28-02-2019 14:49   Güncelleme : 28-02-2019 14:49

Başkan Turgut’tan resmi kurumlara ziyaret

Silifke Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, seçim ziyaretleri kapsamında resmi kurumları ziyaret etti.

Başkan Turgut’tan resmi kurumlara ziyaret


Seçim ziyaretlerine devam eden Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, beraberinde CHP İlçe Başkanı Cemil Sungur ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte İlçe Kaymakamı Şevket Cinbir, Milli Eğitim, Tapu, Hazine, Vergi Dairesi ve Nüfus Müdürlükleri ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve burada çalışan personelleri tek tek ziyaret ederek iyi çalışmalar diledi.

Ziyaret çalışmaları hakkında bilgi veren Silifke Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, ‘31 Mart yerel seçimlerinde Silifke’de ikinci baharı yaşamak için yola çıktık.

Hizmetlerin devamı ve hizmet bakımından daha faydalı çalışmalar içinde olmak için ziyaret yerlerimizdeki her kesimden vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini alıyoruz. Onları dinliyoruz. Yapılan ve yapılması amaçlanan çalışmaları konu ederek, değerli hemşerilerimizin bizlere ne gibi düşüncelerle katkı sunacağını da ayrıca bu ziyaretlerimizde tespit etmiş oluyoruz’ dedi.

‘KENTİMİZE HİZMETLERİN DEVAMI İÇİN’

Başkan Mustafa Turgut, ‘Silifke’mizin güzel insanları; hizmetin, ilgi ve alakanın en güzelini hak ediyor. Görev süremiz boyunca verdiğimiz sözlerimiz, yapmak istediklerimiz, bugüne kadar yapılması mutlak surette gerekli olan kritik hizmetlerle bugün bu noktaya geldik. Gittiğimiz, ziyaret ettiğimiz her yerde bize Silifke Belediyesi olarak yapmış olduğumuz çalışmalar dolayısıyla güven arz eden, devamlılığını dileyen hemşerilerimizin beklenti ve heyecanı bize ayrı bir şevk katıyor.

5 yıl önce seçildiğimiz zaman vaat ettiklerimizin tamamını bir bir hayata geçirdik. Süreç içerisinde önümüze çıkan ve yapılması gereken hiçbir projeden kaçmadan hareket ettik. Engelleri aşa aşa projelerimizi bir bir hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadık ve yaşıyoruz.

Şehircilik anlamında ihtiyaç duyulan projeleri hazırlamak ve hayata geçirmek için yeniden Silifke halkının karşısındayız ve teveccühlerini bekliyoruz. Dün olduğu gibi yarın da değerli hemşehrilerimizin görüş ve önerilerine kulak vererek, istişare ederek yeni projelerle hedeflerimizi belirleyeceğiz. Çocuklarımız ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz modern bir şehirde yaşamayı fazlasıyla hak ediyor. En büyük hedefimiz bu şehrin insanlarına layık olmaktır" diye konuştu.

Gittiği tüm kurumlarda kurum amirlerinin yanı sıra personellerle de sohbet eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ikinci dönemde de hizmetlerin devamı için destek istedi.

SUNGUR, ‘HERŞEYE RAĞMEN BARIŞ, HUZUR VE KARDEŞLİK İÇİNDE OLMALIYIZ’

Silifke’de barışın, huzurun ve sevginin hâkim olması için birlik ve beraberlik içerisinde herkesin katkısının ve hizmetlerinin olduğunu açıklayan CHP İlçe Başkanı Cemil Sungur ise ‘Yaşadığımız kentimize ve halkımıza ortak akıl ilkeleriyle hizmetlerimizi sunmaya devam edeceğiz. Silifke’ye yapılan her hizmetin önünü kim kesmeye çalışırsa lütfen hiç kimse buna müsaade etmesin, ettirmesin.

Silifke’miz insanlarıyla, tarihiyle ve doğal güzellikleriyle örnek bir hoşgörü kentidir. Düşüncelerimiz farklı olabilir, kimliklerimiz farklı olabilir, inançlarımız farklı olabilir, ama bizim kocaman bir ortak paydamız var. Söz konusu Silifke olduğunda herkes elini taşın altına değil, gövdesini taşın altına koymaya hazırdır. Emeğinize ve yüreğinize sağlık diyor, toplantımıza katılım sağlayan bütün sivil toplum kuruluşu temsilcilerimize teşekkür ediyoruz’ dedi.

Mersin Beyaz GündemMersin Beyaz Gündem