SİLİFKE
Giriş Tarihi : 04-03-2019 09:01   Güncelleme : 04-03-2019 09:01

Sungur, ‘CHP’yi hiçbir güç sindiremez ve korkutamaz’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silifke İlçe Başkanı Cemil Sungur,yaptığı basın açıklamasında ‘Bütün siyasi parti mensuplarını ve yöneticilerini sağduyuya ve aklıselime davet ediyoruz’ dedi.

Sungur, ‘CHP’yi hiçbir güç sindiremez ve korkutamaz’

 

Cumhuriyet Halk Partili gençlere yönelik yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınadıklarını ifade eden CHP İlçe Başkanı Cemil Sungur, ‘Hiçbir güç bizi sindiremez ve korkutamaz. CHP’nin Silifke’de yeniden kazanacağını anlayan zihniyetler, çeşitli provokasyonlarla saldırılar düzenlemektedirler’ dedi.

‘SİLİFKE’DE KAZANAN YİNE CUMHURİYET HALK PARTİSİ OLACAKTIR’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silifke İlçe Başkanı Cemil Sungur, ‘’02.03.2019 Cumartesi günü akşam saat 20:00 civarında Tosmurlu Mahallesi Kahve Toplantımıza konvoy halinde giderkenAtatürk Köprüsü üzerinde konvoyumuzun video çekimini yapan arkadaşımıza bozkurt işareti yapan ve bir adayın adını bağıran bir grup genç saldırmış ve bunun üzerine bu saldırıyı gören konvoydaki bazı arkadaşlarımız olayı yatıştırmak için araçlarından inmişlerdir ve kavgayı ayırmaya çalışmışlardır.

Bu esnada bir arkadaşımızın burnu kırılmış ve bir arkadaşımızın da kaşı açılmıştır. Güvenlik güçlerimizin olay yerine gelmesi sonucunda olay yatışmış, hastaneye gidilmiş ve arkadaşlarımızın tedavisi yapılarak darp raporu alınmıştır.

Bu olay her ne kadar basit bir adli vaka gibi görünse de saldıranların bozkurt işareti yapması ve bir adayın ismini söyleyerek arkadaşlarımıza saldırmaları düşündürücüdür ve kabul edilebilir değildir.

Çoğu reşit olmayan bu gençlerimizin kimler tarafından kullanıldığı ve kullandırıldığı herkes tarafından malumdur.

Cumhuriyet Halk Partisi ve Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Turgut’un ülkemize ve Silifke’mize hizmet etmekten başka hiçbir gaye ve düşüncesi yoktur.Bütün çocuklar bizimdir ve bütün çocuklar bizim için en değerlimizdir.

Bu olayın ilk ve son olay olmasını dileriz. Bütün siyasi parti mensuplarını ve yöneticilerini sağduyuya ve aklıselime davet ediyoruz. Sonuçta bu ülke ve bu topraklar hepimizindir ve bu bir hizmet yarışıdır. Herkesin bunu bilerek hareket etmesi gerekir.Bu saldırıyı kınıyor ve hiçbir şekilde tasvip etmiyoruz. Yaşadığımız bu olayın da sonuna kadar takipçisi olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle şiddetin yaşanmadığı nefret söylemlerinin olmadığı insan hak ve hürriyetlerinin daha çok olduğu sevgi, barış ve huzur dolu bir Dünya dileklerimizle kamuoyunu saygılarımızla bilgilendiririz’ diye konuştu.

Mersin Beyaz GündemMersin Beyaz Gündem