MERSİN
Giriş Tarihi : 08-03-2021 11:52   Güncelleme : 08-03-2021 11:52

İNSANLAR SAHİLLERE AKIN ETİLER

Hafta sonu yasaklarının kalkması ile vatandaşlar sahillere akın etti. Mersin Susanoğlunda havanın sıcak olması ile birlikte Sosyal mesafe kurallarına uyarak Bahar havası yaşadığımız şu günlerde pandemiden sıkılan vatandaşlar soluğu plajlarda aldı.

İNSANLAR SAHİLLERE AKIN ETİLER

Aylar sonra dışarı çıkan vatandaşlar bir  çokları fotoğraflar çektirirken  sıcak havayı da fırsat bilerek kendini denizin serin sularına bıraktı. Mutlulukları gözlerinden okunan vatandaşlar uzun bir zamandan sonra ilk defa yasaksız bir hafta sonu yaşıyoruz çok bunalmıştık.

Bunun mutluluğu içerisindeyiz havanında güzel olması bize büyük bir fırsat oldu diye konuştular . Esnaf ise oluşan yoğunluktan memnuniyetini dile getirerek uzun zamandır işyerlerimizin kapalı olmasından dolayı iş yapamaz hale geldik. umarız pandemi çabuk biter ve eski günlerimize tekrar kavuşuruz. Eski günlerimizi çok özledik. Pandemi hepimizi mahvetti.

Bugün yasaksız ilk hafta sonu olması nedeni ile dükkanlarımızı açıp siftahlarımız yaptık. bunun mutluluğu içerisindeyiz diye konuştular ..Yasaklara uyarsak sosyal mesafeye Hijyene  dikkat edersek üzerine düşen görevi herkes yaparsa  üstesinden geleceğiz. Diğer taraftan denetimler üst seviyedeydi vatandaşlar ise bu durumdan memnundu .

HABER NAİLE KAHRAMAN

Süleyman TaşSüleyman Taş