SPOR
Giriş Tarihi : 07-11-2018 11:06   Güncelleme : 07-11-2018 11:06

BİRLİKTE HAYIR AYRILIKTA AZAP VARDIR

LİDER ERDEMLİ SPOR BOZYAZI SPORU EVİNDE VURDU 4 – 1 HEDEFE KİLİTLENDİ Efsane Başkan Mehmet MORGÜL Erdemlimizin öz çocukları ile hedefe mührü vuracağız dedi. Başkan MORGÜL altyapıdan yetişen genç savaşçılar Erdemli spor kulübünün teminatıdır diyen Morgül; şampiyonluğa kilitlendik HEDEFİMİZ SÜPER LİG

BİRLİKTE HAYIR AYRILIKTA AZAP VARDIR

Birlik ve beraberlik ,Türklük gurur ve şuuru içerisinde takım oyunu, kardeşlik ve barış sevgi saygı ortamında başarılı teknik adam geminin kaptanı Vehbi ÖZDEMİR Hocamız ve teknik kadrosu ile ipi göğüsledik geliyoruz. Hedef şampiyonluk dedi.

Diğer takımlarımıza da başarılar diliyorum diyen Başkan MORGÜL Yönetim kurulumuza bizlere maddi manevi desteklerini esirgemeyen başta kaymakamımız Avni KULA’ ya Büyük Şehir Belediye başkanımız Burhanettin KOCAMAZ ve Erdemli Belediye başkanımız Mükerrem TOLLU ’ya İlçe protokolüne iş adamlarımıza esnaflarımıza ve taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyor ve herkesi hafta sonu oynayacağımız kardeş takımımız Boynuinceli spor ile yapacağımız maça davet ediyorum. Dedi

Erdemli spor kulübü taraftar platformu Başkanı Ersin KEKLİK ‘te taraftarlara çağrıda bulunarak;

Takımımıza güveniyoruz kardeşçe sevgi ve barış ortamında müsabakalar oynuyoruz. Genç sporcularımız hem oynadıkları güzel futbolla hem de sahaya yansıttıkları kardeşlik ve yardımlaşma duygusuyla örnek oluyorlar. Maçlarımızı izlemeye gelen taraftarlarımızın sayısı her geçen gün artıyor buda bizi ve sporcularımızı mutlu ediyor. Erdemlimizin gençlerine en güzel ortamı hazırlayarak iyi sporcular yetiştirilmesini sağlayanefsane başkanımız Mehmet MORGÜL ‘e teşekkür ediyoruz.

11.11.2018 Pazar günü saat 14:00 de Erdemli futbol sahasında oynayacağımız kardeş takım Boynuinceli spor mücadelesine Erdemlimizin tüm spor sever halkını davet ediyorum. İlçemizin Başarılı iki güzide takımına yakışır, seyir zevki yüksek olacak bu müsabakanın dostluk kardeşlik ve barış ortamında gerçekleşmesini temenni ediyorum.

Ersin KEKLİK Tüm takımlarımızın  taraftarlarına sesleniyorum diyerek sözlerini Yunus Emre’ nin şu dizeleriyle bitirdi.

GELİN TANIŞ OLALIM

İŞİ KOLAY KILALIM

SEVELİM SEVİLELİM

DÜNYA KİMSEYE KALMAZ

 

 

 

 

 

Süleyman TaşSüleyman Taş