SPOR
Giriş Tarihi : 16-01-2019 16:34   Güncelleme : 16-01-2019 16:34

Erdemli spor ve Boynuinceli spor play off ta ERDEMLİDEN İKİ TAKIM PLAY OFF TA

Erdemli spor ve Boynuinceli spor ligin bitimine bir hafta kala play off a kalmayı başararak Erdemli Spor tarihinde bir ilke imza atarak taraftarlarını mutlu ettiler. Gurupta Boynuincelispor birinci Erdemli spor ikinci olmayı lig bitimine bir hafta kala garantilediler.

Erdemli spor ve Boynuinceli spor play off ta ERDEMLİDEN İKİ TAKIM PLAY OFF TA

GOL DÜELLOSUNU ERDEMLİSPOR KAZANDI ERDEMLİ SPOR 5 BOZYAZI SPOR 3

Erdemli spor hafta sonu oynadığı maçta Bozyazı sporu net bir skorla 5-3 yenerek taraftarına moral verdi. Erdemli spor bu sezon Efsane başkan Mehmet Morgül ve Teknik direktör Vehbi Özdemir yönetiminde adeta fırtına gibi esti.

ERDEMLİSPOR 13  MAÇTA  26 PUAN ALDI  13 MAÇTA 37 GOL ATTI

Erdemlispor onüç maçta ligin bitimine bir hafta kala 26 puanla ligin bitimine Playoff a çıkmayı garantiledi. Erdemli spor 13 maçta attığı 37 golle dikkatleri üzerinde topladı.Playoff ta Erdemli spor ve Boynuinceli spor Erdemliyi temsil edecekler.

EFSANE BAŞKAN MEHMET MORGÜL : BAŞARI ERDEMLİNİN BAŞARISIDIR

Erdemli sporun Bozyazı spor galibiyeti sonrası Kulüp binasında açıklamalarda bulunan efsane başkan Mehmet Morgül: Bu başarı bizleri ve kulüp camiamızı taraftarlarımız mutlu etmiştir. Sporun tarlası amatördür bilinci ile çıktığımız yolda bu sene de önceki yıllarda olduğu gibi Erdemlimizin çocukları ile oluşturduğumuz takımımızla mücadele ettik. Gelecek vaad eden takımızla Hocamız Vehbi Özdemir ile yönetimimizle kenetlenerek bu başarıya imza attık. Yönetimimize hocamıza sporcularımıza teşekkür ediyorum. Dün olduğu gibi yarında Erdemlinin gençleri ile çalışmaya devam edeceğiz. Erdemlinin evlatlarını Erdemlide en iyi şekilde yetiştirerek topluma kazandıracağız. Playoff a kalan bütün takımları kutluyorum başarılar diliyorum.

VEHBİ ÖZDEMİR İNANDIK VE BAŞARDIK

Erdemli spor Teknik direktörü Vehbi Özdemir ise: Playoffa yükselen takımızı kutluyorum. Efsane başkanımız Mehmet Morgül’ün öncülüğünde yönetimimizin desteği ile başarılı bir sezon geçirdik. Kulüp olarak Başkanımız yönetimimiz ve sporcularımızla kenetlenerek Erdemli adına bu başarıya imza attık. Alt yapıya verdiğimiz önemin ve alt yapıya yaptığımız yatırımın meyvesini almaya başladık. Erdemlinin geleceği olan gençleri sezon boyunca çok çalışarak başarıya imza attılar. Biz Erdemli spor olarak düne değil yarınlara bakarak çalışmaya devam edeceğiz. Erdemliyi ve Erdemli spor olarak dünyaya tanıtacağız.  Efsane başkanımız Mehmet Morgül’e Yönetimimize sporcularımıza bizleri her maçımızda yalnız bırakmayan spor sever taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.

Süleyman TaşSüleyman Taş