SİLİFKE
Giriş Tarihi : 10-10-2021 19:07   Güncelleme : 10-10-2021 19:07

SİLİFKE ATATÜRK ORTAOKULU’NDA ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

Atatürk Ortaokulu’nda MuayThai’de Türkiye derecesi yapan öğrenciler ödüllendirildi.Okul bahçesinde yapılan ödül töreninde dereceye giren öğrencileremadalya ve gram altın hediye edildi.

SİLİFKE  ATATÜRK ORTAOKULU’NDA ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

Türkiye MuayThaiFedarasyonu, Uluslararası MuayThai (IFMA) ve Avrupa MuayThai Federasyonu (EMF) 2019 faaliyet programı içerisinde yer alan ve 10-15 Aralık 2019 tarihleri arasında Antalya’da yapılan, 11 ülkeden toplam 1050 sporcunun katıldığı Uluslararası Antalya MuayThai EMF CUP’da dereceye giren Eymur İrem Uğuz ve Ferhat Kızılaslan 38 kg minikler kategorisinde bronz madalya kazanmışlardı.Pandemi dolayısıyla tören yapılamamış öğrenciler ödüllerini alamamışlardı.

Yine 18-22 Ağustos 2021 tarihinde Ankara’da yapılan MuayThai Minik Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında Nira GÖKE 1. ve Öykü Ece YILMAZ 3. olup madalya almışlardır.2019 yılında ve bu yıl yapılan MuayThai yarışmalarında dereceye giren Atatürk Ortaokulu öğrencileri için okul bahçesinde tören yapıldı.

Yapılan törene Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Emine CAN, MuayThaiantrenörü ve milli sporcu Teslime ÇELİK, Okul Müdürleri, veliler ve öğrenciler katılırken Silifke Milli Eğitim Müdürü Mustafa SEZGİN yaptığı konuşmada bu kazanılan başarıların azim, emek ve çalışmayla kazanıldığını, inancımızı asla kaybetmemeyi ve pes etmemeyi amaçlarsak kazananın biz olacağını vurguladı; başarılarından dolayı öğrencileri kutlayarak emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Süleyman TaşSüleyman Taş