SİLİFKE
Giriş Tarihi : 08-11-2021 16:55   Güncelleme : 08-11-2021 19:22

KARGICAK ORTAOKULU’ NUN 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARININ AÇILIŞI YAPILDI

Silifke okullarından Kargıcak Ortaokulu’ nunTübitak 4006 Bilim Fuarı açılışı yapıldı.Açılışa Silifke Milli Eğitim Müdürü Mustafa SEZGİN başta olmak üzere Okul Müdürleri de katıldı.

KARGICAK ORTAOKULU’ NUN 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARININ AÇILIŞI YAPILDI

Kargıcak Ortaokulu’ nunTübitak 4006 Bilim Fuarı açılışından sonra toplamda 24 projeden oluşan sergiyi gezen Silifke Milli Eğitim Müdürü Mustafa SEZGİN öğrencilerden yaptıkları projeler ve aşamaları hakkında bilgi alırken öğrencilerin heyecan ve sevincine ortak oldu. Projelerin çok emek verilerek hazırlandığını ifade ederek projelerde emeği geçen öğretmen ve öğrencileri kutlayıp bundan sonraki çalışmalar için başarılar diledi. Sonrasında öğretmenlerle sohbet ederek öğrenci ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

SİLİFKE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MUSTAFA SEZGİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ TENİS TURNUVASININ AÇILIŞ VURUŞUNU YAPTI

Silifke Milli Eğitim Müdürü Mustafa SEZGİN Öğretmenler Günü münasebetiyle organize edilen Mersin’ e Silifke’ yi temsil etmek için gidecek öğretmenlerin belirleneceği Tenis Turnuvasının açılış vuruşunu yapmak için Silifke Belediye Spor Kulübüne gitti. Burada açılış vuruşunu yaptıktan sonra öğretmenlerle sohbet edip başarılar diledi.

Süleyman TaşSüleyman Taş