ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 11-11-2021 11:33   Güncelleme : 11-11-2021 11:40

Hasan Özer Erdemli spor Kulübünde Başdanışman

Erdemli spor kulübü olağan kongrede belirlediği 2023 vizyonu kapsamında sportif faaliyetlerden sorumlu başdanışmanlığa harita mühendisi Hasan Özer'i atadı.

Hasan Özer Erdemli spor Kulübünde   Başdanışman

Erdemli spor kulübü başkan yardımcısı  tanıtım medya başkanı ve basın sözcüsü Avukat Ahmet Arı Dölek Erdemli Spor kulübünde yaptığı  basın açıklamasında : 'Kulübümüz yeni sezona kongresini yaparak ve kadrosunu alt yapımızdan yetiştirdiği genç  sporcularımızla takviye ederek sezona başladı. 

Bu kapsamda Erdemli spor kulübümüzün sportif faaliyetlerinden sorumlu olarak baş danışmanlığa harita mühendisi Hasan Özer yönetim kurulumuzca  atandı. Hasan Başkanımızın kulübümüze faaliyetlerimiz kapsamında en iyi hizmetleri ve etüt çalışmalarını yaparak bizleri yönlendirerek  kulübümüzün başarısı için çalışacağına inancımız ve güvenimiz tamdır. Başkanıma yönetim kurulumuz  adına başarılar diliyorum.Hayırlı uğurlu olsun.'

Erdemli spor kulübü sportif faaliyetlerinden sorumlu  başdanışmanlığına atanan harita mühendisi Hasan Özer ise yaptığı açıklamada:' Şahsımı bu göreve layık gören Erdemli spor kulübü   Efsane başkanımız Mehmet Morgül ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum.Bana verilen bu görevi layığı ile kulübümüz adına yapmak için elimden gelen gayreti göstereceğim.Bütün bilgi ve birikimimizi sporcularımızın başarısı ve Erdemlimizin tanıtımı için kullanacağız. Yönetim kurulundaki arkadaşlarım ile birlik ve beraberlik içinde uzun yıllar çalışacağız. Her şey Erdemlimiz ve Erdemli spor içindir.''

Erdemli spor kulübü başkan yardımcısı ve Tanıtım medya başkanı basın sözcüsü Ahmet Arı Dölek 13 Kasım Cumartesi günü   Erdemli şehir stadında  Süper amatör kümede mücadele eden takımımız saat 14:00  Erdemli spor Boynuinceli spor maçımıza bütün taraftarlarımızı ve spor sever halkımızı  davet  ediyoruz.İki takımımıza da başarılar diliyoruz.

 

Süleyman TaşSüleyman Taş