SİLİFKE
Giriş Tarihi : 07-03-2019 09:00   Güncelleme : 07-03-2019 09:00

Başkan Turgut, sanayi esnaflarından destek istedi

Sanayi esnaflarını ziyaret ederek, çay sohbetinde talep ve sıkıntılarını dinleyen Silifke Belediye Başkanı ve CHP’nin Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, ‘Dün olduğu gibi bugünde esnaflarımızın ve halkımızın taleplerini önemseyerek, çözüm bulmaya gayret gösteriyoruz’ dedi.

Başkan Turgut, sanayi esnaflarından destek istedi

Demirci dükkânına giren Belediye Başkanı MustafaTurgut,CHP İlçe Başkanı Cemil Sungur ile birlikte demir dövdü.

Küçük Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek, talep ve sıkıntıları yerinde dinleyen Belediye Başkanı Mustafa TURGUT, sanayi içerisinde devam eden çalışmalar ve yapılacak olan hizmetlerle ilgili bilgiler verdi. Sanayi Kooperatifi Başkanı Ahmet Turgut ve Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte esnaflara hayırlı işler dileyen Başkan Turgut, "Sanayi esnafımızın daha rahat ve huzurlu bir ortamda çalışmalarını sağlamak amacıyla sanayi sitemizin yollarını daha önce sıcak asfalt yapmıştık. Çevre düzenlemesi ve rutin temizlik çalışmalarımızı da gerektiği zamanlarda düzenli olarak yapıyoruz.

Esnaflarımızın her türlü talep ve sıkıntılarını gücümüz yettiğince çözmeye gayret gösteriyor bu konuda sürekli olarak Kooperatif Başkanımız Ahmet Turgut ile fikir alış verişinde bulunuyoruz. Yaptığımız tüm hizmetler hemşerilerimizin daha güzel ve rahat bir hayat sürmeleri içindir.

Ayrıca sanayiiçerisinde esnaflarımızla işbirliği yaparak gerçekleştirdiğimiz temizlik ve çevre düzenleme çalışmaları ile siteye özgü düzenli bir görüntü kazandırdık. Plan ve programımız dâhilinde sanayimizin diğer ara yollarını da sıcak asfalt yaparak, esnaflarımızın taleplerini bir bir yerine getiriyoruz.Silifke Belediyesi olarak esnaflarımızın sorunlarını ve beklentilerini bütün imkânlarımızla çözmeye gayret gösteriyoruz. Sizlerin desteğiyle ikinci dönemde yeniden belediye başkanı seçilirsem yine sizlerin hizmetinde ve emrinde olmaya devam edeceğim" dedi. 

SANAYİ ESNAFLARINDAN BAŞKAN TURGUT’A TEŞEKKÜR
Sanayi esnaflarıyla oturup sohbet eden Başkan Mustafa Turgut, esnafların çay ikramlarını da geri çevirmedi. Sanayi içi ve çevresinde yapılan temizlik çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Turgut'a teşekkür eden Sanayi Kooperatifi Başkanı Ahmet Turgut, "Sanayimize yaptığınız hizmetler için teşekkür ediyor ve devamını bekliyoruz. Yollarımızın tamamen asfaltlanması bizler için çok önemli ve güzel olacak. Ziyaretleriniz ve hizmetleriniz bizleri çok mutlu etti. Çalışmalarınızda ve seçimlerde başarılar diliyoruz" dedi.

Mersin Beyaz GündemMersin Beyaz Gündem