NEZİR ARSLAN 160 AKILLI KONUT YAPACAK

Komşu Mağazaları ve Gaye Eğitim Kurumlarının sahibi iş insanı Nezir ARSLAN, ekonominin en kırılgan olduğu günümüzde yeni bir projeyle sahaya çıkmaya hazırlanıyor. Komşupark Harmonia adlı konut projesini “Yaşam Alanı” olarak tanımlayan Nezir Arslan, konutların akıllı ev özelliklerinde olacağını belirtti.

Kategorilenmemiş - 19-10-2020 10:39

NEZİR ARSLAN 160 AKILLI KONUT YAPACAK

Komşu Mağazaları ve Gaye Eğitim Kurumlarının sahibi iş insanı Nezir ARSLAN, ekonominin en kırılgan olduğu günümüzde yeni bir projeyle sahaya çıkmaya hazırlanıyor. Komşupark Harmonia adlı konut projesini “Yaşam Alanı” olarak tanımlayan Nezir Arslan, konutların akıllı ev özelliklerinde olacağını belirtti.

Nezir Arslan, yapacağı konut projesini "Yaşam Alanı" olarak tanımlamasının nedenini şöyle açıkladı; “insanlar,4 duvar arasında ömürlerini geçirmesinler. Aldıkları evin 4 duvarının arasını değil,konutun

bulunduğu arsanın tamamını kullansınlar. Aldığınız ev örneğin 100 metrekare ama bizim projede kullanacağınız alan 7 bin metrekare olacak. Öncelikle, 400 bin liraya 500 bin liraya aldığınız otomobilinizi park edeceğiniz KAPALI OTOPARK var projemizde.

Yaşam alanımızda 2 büyük yüzme havuzu ve yanında iki çocuk yüzme havuzu bulunacak. Çocuk oyun alanları ve sahaları birden fazla bulunuyor. Yürüyüş yolları,kamelya,kafeterya ve diğer sosyal donatılarımız var.Daire satın alanlar, işten boş kalan zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmesi için tasarlandı projemiz.” Şeklinde anlattı.

                  İ     C

Komşupark Harmonia’dan konut satın alacaklara ödemede kolaylıklar sağlanacak. Nezir Arslan,uygulayacakları ödeme sisteminin bugüne dek bölgemizde hiç uygulanmamamış bir sistem olduğunu anlatırken şunları söyledi: ” Biz burada çok farklı bir sistem  ile işe başlıyoruz. Faizsiz,esnek tamamen müşterimizin ekonomik durumuna göre ayarlı bir ödeme tablosunu müşterimizle birlikte hazırlayacağız. Konutlarımızı satın  alanlar kesinlikle FAİZSİZ alacaklar. Bankanın ve faizin   yükünü biz firma olarak üzerimize alacağız. Müşterimizin faiz yükünü biz karşılayacağız. Faizi müşterimize asla yansıtmayacağız. TL bazında taksitlerimiz sabittir. Bugün kaç lira aylık taksit ödüyorsa, 4 yıl sonra da aynısını  TL olarak ödeyecek müşterilerimiz.”

                   İ    C

Nezir Arslan yeni projesi Komşupark Harmonia’yı tanıtırken en heyecanlı bölüm olarak tanımladığı projenin lokasyonu üzerine şunları söyledi. “Taşucu girişindeki 10.5 dönümlük arsamıza

başlayacağımız Komşupark Harmonia 160 konutluk bir projemiz. 3 farklı konut var.1+1,2+1 ve 3+1 olarak her insanın bütçesine uygun projemizi Büyükeceli’de yapımı

süren Akkuyu Nükleer Santralı’nın Rus çalışanlarına kiraya verme ve alacakları aylık kiralarla bize olan

taksitlerini ödeme olanakları olacak müşterimizin. Günümüzde 400 ile 500 dolara kadar kira alan

var bölgede. Konutlarımız tabandan ısıtmalı, yatay konsepte 7 bin metrekarelik bahçesiyle yorgun

bedenlerin huzur bulacağı ve ertesi gün işine zinde olarak gideceği bir yaşam alanı olacak.

Biz 4 duvarla çevrili konut vermeyeceğiz müşterimize 7 bin  metrekarelik yürüyüş yolu,koşu yolu,spor,fitnes, yüzme,jimnastik,tenis, voleybol,basketbol ve halı saha ile bir yaşam alanı vereceğiz.

Bölgenin konutlarının müşteri sorunu artık gelecek uzun yıllarda olmayacak.Çünkü Ruslar artık bu bölgede yıllarca yaşayacaklar. Rus çocuklarının eğitimini yapacağı Rus anaokulu, ilkokulu,ortaokulu ve lisesi Komşupark Harmonia’ya birkaç kilometre uzaklıkta olduğu için konut projemiz Ruslar için cazip gelecek. Akkuyu’ya gelecek olan Rusların ancak dörtte bir geldi. Taşucu, Rusların kasabası olacak. Servislerle işe gidip gelecekler. Projemiz, stratejik olarak önemli konumdaki limana çok yakındır. Kıbrıs’a giden yolcu ve yük gemilerinin limanının birkaç dakika  uzaklığındadır. Kıbrıs’a açılan deniz kapısı olması, Rusların çocuklarının okulunun Taşucu’nda bulunması, şu günlerde çok sayıda Rus'un Taşucu'nda yaşıyor olması Taşucu'nu cazibe merkezi yaptı.

Taşucu'ndaki gelişmiş tarımcılık ve çeşitli ürün yelpazesiyle sebze ve meyve diyarı olması, sıcaktan bunalanlar için kısa sürede serin yaylalara ulaşım olanakları, Silifke’nin ortasından geçen Göksu Nehri’nin kenarındaki çay ve piknik alanlarından yararlanma gibi sosyal olanaklarıyla Komşupark Harmonia, şimdi konut satın alanların, gelecekte satmak istediklerinde kazançlı satış yapacakları

bir konut ve yaşam projesi olarak dikkati çekiyor. Her bütçeye,her insana göre konutlarımızın yerini görmeleri ve bizlerle tanışmaları için halkımızı kahve ve çayımızı içmeye bekliyoruz.”

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Seçer, sendika temsilcileriyle bir araya geldi

Seçer, sendika temsilcileriyle bir araya geldi

24-04-2022 - Kategorilenmemiş

Seçer 'Tarıma mümkün olan en fazla desteği sağlamaya devam edeceğiz'

Seçer 'Tarıma mümkün olan en fazla desteği sağlamaya devam edeceğiz'

15-03-2022 - Kategorilenmemiş