DÜNYA
Giriş Tarihi : 05-02-2018 19:03   Güncelleme : 05-02-2018 19:03

DEVLET ADAMI DEVLET BAHÇELİ İÇİN 2 BİN ARAÇLIK KONVOY

Erdemli Bahçeli’ye koştu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Mersin programı için Erdemli 2 bin araçlık bir konvoy düzenleyerek deyim deyindeyse adeta gövde gösterisi yaptı.

DEVLET ADAMI DEVLET BAHÇELİ İÇİN 2 BİN ARAÇLIK KONVOY

Mersin Büyükşehir Belediyesinin açılış ve temel atma programı çerçevesinde Pazar günü Mersin’e gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Bahçeli ile buluşmaya Mersin merkez ve ilçelerden insanlar akın etti. Kalabalığın çok fazla olduğu gözlemlenirken, bu duruma Bahçeli de kayıtsız kalmayarak teşekkür etti.

ERDEMLİ GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin programı için Erdemli ilçesinden de çok büyük bir katılım olduğu bildirildi. Erdemli’de düzenlenen 2 bin araçlık konvoy saatler sonra Mersin’e ulaşabildi. MHP Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu ve Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun kontrolünde düzenlenen konvoy için, araçlar önce gelin gibi süslendi. Daha sonra Erdemli çevre yolunda sıralanan 2 bin araç konvoy eşliğinde hareket etti. Coşkunun üst seviyede olduğu konvoyu gören vatandaşlar ise “yine bir Erdemli klasiği” diyerek alkışladılar.

TOLLU: BİLGE LİDERE KOŞUYORUZ

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli’nin Bahçeli sevgisinin bir başka olduğunu söyledi. “Erdemli olarak bu tür önemli durumlarda hassasiyetimiz çok yüksek olur. Düğüne hazırlanır gibi hazırlanırız. Bilge Liderimizin Mersin’e gelişi de bizlerin düğünüdür. 2 bin araçlık konvoy eşliğinde Pazar günü Türkmen beyimize, Bilge liderimize koştuk, onunla kucaklaştık” diyen Başkan Tollu, organizasyonda emeği geçen tüm teşkilatlara, tüm gönüldaşlarına ve katılımlarıyla kendilerini onurlandırdığını ifade ettiği tün vatandaşlara teşekkür etti.

ÖZSU: GENEL BAŞKANIMIZIN EMRİNDEYİZ

Milliyetçi Hareket Partisi Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu da yaptığı açıklamada MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin her zaman emrinde olduklarını beyan etti. Bahçeli’yi karşılamak üzere tüm teşkilat yöneticileriyle ile birlikte büyük bir özveride bulunduklarının altını çizen Özsu, “liderimiz bizim her şeyimizdir. Kendileri nezaket göstermişler Mersin’imize gelmişler; bizler de hem onun hem de Erdemli’nin şanına yakışır bir şekilde kendisini karşılamamız gerekirdi. Öyle de yaptık Allah’a şükürler olsun. Sayın Genel Başkanımızın her zaman emrindeyiz” dedi.

BUNU YAPTIRAN İNAÇTIR SEVGİDİR

Erdemli çevre yolundan saat 13.00’da hareket eden konvoyun Mersin’e ulaşması saatler buldu. Konvoya katılanlar, Erdemli’nin her zaman bu tür hassasiyetlerde ön plana çıktığını dile getirdiler. Herkesin hem maddi hem de manevi olarak kendi imkânlarıyla bu dev konvoyu oluşturduklarına dikkat çeken vatandaşlar, işte inanç olmasa, Bahçeli sevgisi olmasa, Erdemli’de başkanlarımızın sevgisi olmasa bu konvoy oluşmazdı dediler. 

Süleyman TaşSüleyman Taş