KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 29-11-2019 14:12   Güncelleme : 29-11-2019 14:12

Belediye Şehir Tiyatrosu, Çat Kapı Doğaç ’ile perde dedi

Belediye Şehir Tiyatrosu, Çat Kapı Doğaç ’ile perde dedi Yediden yetmişe her yaş gurubundan vatandaşlara tiyatro eğitimi veren ve bunu gerçekleştirirken her cuma farklı bir gösterimle izleyici karşısına çıkan Erdemli Belediyesi Şehir Tiyatrosu, gösterdiği performansla sanatseverleri büyüledi.

Belediye Şehir Tiyatrosu, Çat Kapı Doğaç ’ile perde dedi

Belediye Şehir Tiyatrosu, Çat Kapı Doğaç ’ile perde dedi 

Yediden yetmişe her yaş gurubundan vatandaşlara tiyatro eğitimi veren ve bunu gerçekleştirirken her cuma farklı bir gösterimle izleyici karşısına çıkan Erdemli Belediyesi Şehir Tiyatrosu, gösterdiği performansla sanatseverleri büyüledi.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Ayaş Antik Tiyatro Festivali, Kızkalesi Film Günleri gibi birçok projeye hayat verdiklerini belirterek, kültürel faaliyetlerde de vatandaşların ihtiyaçlarına ve taleplerine cevap vermeye çalıştıklarını söyledi.

Başkan Tollu, geçen yıl gerçekleştirdikleri, Elause Sebaste Antik Kenti Tiyatro Festivali ile yaklaşık 2000 yıl sonra tarihi amfinin perdelerini araladıklarını ve ulusal tiyatrocuları bir araya getirdiklerini hatırlattı.

Başkan Mükerrem Tollu, konuşmasında şunları kaydetti; “Erdemlimizi sadece alt yapı noktasında değil, sanatsal ve kültürel faaliyetlerle de destekliyoruz. Çünkü gelişmenin tek taraflı olamayacağını çok iyi biliyoruz. Düzenlediğimiz festivallerle; ilçede turizmi canlandıracak çalışmalar yaparken, bir taraftan da vatandaşlarımıza yeni sosyal yaşam alanları oluşturuyoruz. Özellikle gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak adına kültürel ve sanatsal faaliyetlere önem verdik. Bu çalışmalardan biri olan tiyatro gösterilerimiz, her hafta cuma günü kültür merkezimizde devam etmekte, tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Bugün buraya gelen sanatseverlerimize ve oyuncularımıza da çok teşekkür ediyorum.”

Erdemli Belediyesi Şehir Tiyatrosu her cuma saat 19.00’da izleyiciyle buluşarak, tiyatro ziyafeti sunuyor

Mersin Beyaz GündemMersin Beyaz Gündem