DİĞER
Giriş Tarihi : 02-01-2020 21:41   Güncelleme : 02-01-2020 21:41

NADİRE İLKİN: 3 OCAK KURTULUŞ GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

Özel Akdeniz Engelli bakım merkezi Kurucu müdürü Nadire İlkin 3 Ocak Mersin'in kurtuluş günü ve yeni yıl mesajı yayınladı. Nadire İlkin mesajında:

NADİRE İLKİN: 3 OCAK KURTULUŞ GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

"Kurtuluş Savaşı meşalesinin yakılmasıyla başlayan bağımsızlık mücadelesi kentimizde  3 Ocak 1922 sona ermiş, tüm yurtta olduğu gibi barış ve huzur Mersin'de  de sağlanmıştır.

         Mersinimizin kurtuluşunu sadece geçmişimize ait bir başarı olarak değil, bugün güçlü bir şekilde sürdürmekte olduğumuz medeniyet yürüyüşümüzün de en önemli dinamiklerinden birdir.

            İlkin “Tarihimizden aldığımız mirasın gereği olarak bütünlüğümüzü, kardeşliğimizi, birliğimizi kimsenin bozamayacağı düşüncesiyle inanıyorum ki, bizi millet yapan ulvi değerlerimize sıkı sıkıya bağlı kaldıkça, aramızdaki ihtilafları bertaraf edip ittifak noktalarımızı güçlendirdikçe, Türkiye gelecekte hak ettiği gerçek yeri alacaktır”.

            Bu vesile ile bütün  Mersinlilerin Yeni Yılını ve  Mersin'in Kurtuluşunu kutluyor, birlik beraberliğimizin ve kardeşliğimizin artarak devam etmesini temenni ediyoruz.

Süleyman TaşSüleyman Taş