DİĞER
Giriş Tarihi : 02-01-2020 22:22   Güncelleme : 02-01-2020 22:22

MUSTAFA AKMAN : MERSİN'İN KURTULUŞ GÜNÜ ve YENİ YIL MESAJI

Mustafa Akman 3 Ocak Mersin’in kurtuluş günü ve yeni yıl mesajı yayınladı. Mustafa Akman mesajında

MUSTAFA AKMAN : MERSİN'İN KURTULUŞ GÜNÜ ve YENİ YIL MESAJI

Hiç şüphesiz ki yarınlara umutla bakarken, daha müreffeh bir Türkiye, daha
gelişmiş bir Mersin için mücadelemizi verirken, dünümüzü, geçmişte yaşadıklarımızı asla unutmamalı ve Milletimiz, Memleketimiz için büyük kahramanlıklar sergileyen aziz şehitlerimizi her zaman yad etmeliyiz.

             “Savaş Zaruri Olmalıdır, Zaruri Olmayan Savaş Cinayettir diyen Mustafa Kemal önderliğinde yürütülen Kurtuluş Savaşı, dünya tarihinde yaşanan savaşların içinde en haklı olanıdır. Yurdunu ve onurunu korumak için yedi düvele karşı mücadele eden ulusumuz, bugün saygın ve bağımsız bir ulus olmanın onurunu yaşamaktadır. 


            Bu anlamlı günün, o yıllarda yaşadığımız sıkıntıların ve o sıkıntıların üstesinden gelmek için ulus olarak nasıl bir araya geldiğimizin daha iyi anlaşılmasına katkıda bulunmasını temenni ediyorum. 

            Şehitlerimizi, kahramanlarımızı anmak, onların anılarını yaşatmak, ruhlarına dua okumak bizim görevimiz, ayrıca ödenmesi mümkün olmayan borcumuzdur.

            Bu duygu ve düşüncelerle bütün Mersinli hemşerilerimizin   Yeni yılını  Kurtuluş gününü kutluyor, bize bu günleri hazırlayan bütün  şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi saygıyla anıyorum.”

Süleyman TaşSüleyman Taş