SAĞLIK
Giriş Tarihi : 18-02-2018 16:59   Güncelleme : 18-02-2018 16:59

AKPLİ ATAŞ BULDOZER GİBİ !!!Demokrasi incileri!!!

Ak Partide polis nezaretinde Ataş Döneminde Erdemli'den sonra ikinci kongrede skandallara sahne oldu. Parti tabanı Yüreğir'de şokta. Ak Parti Teşkilat başkanı Akpli Mustafa Ataş'a bir basın emekçisi olarak benim açık çağrımdır. Çık Memleketin Tunceli'den Bağımsız milletvekili adayı ol meclise gir elini öpeceğim senin HODRİ MEYDAN

AKPLİ ATAŞ BULDOZER GİBİ !!!Demokrasi incileri!!!

FETÖ ile mücadele konusunda AK Parti’nin en çok eleştiri aldığı Adana’da  ilginç olaylar yaşandı. AK Parti Yüreğir İlçe Kongresi’nde delegeler FETÖ’ye müzavir NİZAMDER Üyesi Ahmet Çözer’i kastederek, “FETÖ’cü başkan istemiyoruz” diye slogan attı. Ahmet Çözer ile ilgili bütün iddiaları bizzat bilen AKP li Mustafa Ataş kol kanat gererek kongrede skandallar yaşattı.

AK Parti Yüreğir Kongresi "FETÖ'cü Başkan istemiyoruz" sloganlarıyla inledi

Yüreğir Kapalı Spor Salonu’nda yapılan Ak parti Yüreğir İlçesi 6. Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Ahmet Çözer’e rakip olarak Jeoloji Mühendisi Mustafa Çiçek 2. Aday olarak divana listesini sundu. Divan Başkanı Ak Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş listeyi kabul etti. Daha sonra salonda bulunan bir kadın Mustafa Çiçek’in listesinde ben yokum demesi üzerine divan 2. Listeyi iptal etti ve oturuma ara verildi. 1,5 saat sonra polis nezaretinde Ahmet Çözer’in tek listesi olacak şekilde oylamaya geçildi.
 

SALON BİR BİRİNE GİRDİ

Bu durum karşısında Mustafa Çiçek’e yakın delegeler ve destekleyen partililer;

“FETÖ’cü başkan istemiyoruz”

“Kongre yapılmasına FETÖ’cüler izin vermedi”

“Yüksek seçim kurulunun kuklası da hiçbir şey yapmadan gitti”

“Bu milletin parasını alıp da uyuyamazsın burada”

“Bu yapılan illegal bir seçimdir

“FETÖ’cü Fuat Köktaş”

“Fikret Yeni’nin FETÖ’nün avukatı olduğunu dünya alem biliyor” ve

“FETÖ’cü başkan istemiyoruz” diyerek yaşananlara isyan etti. İki grup arasında sözlü ve fiziki atışmalar yaşandı.

Olaylar sırasında AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik ile diğer milletvekilleri salonu terk etti.

Öte yandan kongrede 400 delegeden 160’nın oy kullanmak için pusula aldığı, kullanılan oylardan bir kısmının da geçersiz olduğu, ancak 280 oy kullanılmış gibi gösterilmeye çalışıldığı ortaya çıktı. Oy pusulasının 160 delegenin imzasının göründüğü haliyle videoya alındığı ve kongrenin usulsüz olduğu yönünde itirazlarla kongre salonu yeniden karıştı.
 

 

 

Süleyman TaşSüleyman Taş