SPOR
Giriş Tarihi : 16-03-2020 10:05   Güncelleme : 16-03-2020 10:05

ERDEMLİ BELEDİYESPOR LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

ERDEMLİ BELEDİYESPOR LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Mersin Süper Amatör Lig Play-Off 3'ncü haftasında yeni tip koronavirüse (Covid-19) karşı alınan tedbirler kapsamında seyircisiz oynanan maçta lider Erdemli Belediyespor, sahasında Akdeniz Belediyespor'u 3-1 yendi. Erdemli Belediyespor'a galibiyeti getiren golleri 9 ve 15'nci dakikalarda Ramazan Zengin ve 79'da Simay Emlek kaydetti. Puanını 38 yapan Erdemli Belediyespor liderliğini sürdürdü. Akdeniz Belediyespor ise 34 puanda kaldı. Erdemli Belediyespor'da İbrahim Gök, 90+5'de ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

TARAFTAR YALNIZ BIRAKMADI!
Mersin Süper Amatör Lig Play-Off 3'ncü haftasında yeni tip koronavirüse (Covid-19) karşı alınan tedbirler kapsamında Erdemli Belediyespor ile Akdeniz Belediyespor maçı seyircisiz oynanmasına rağmen taraftarlar tribünde yerini alamadı ancak evlerinin balkonundan müsabakayı takip ederek 90 dakika takımlarına destek verdi. 

BAŞKAN TOLLU: ŞAMPİYON OLACAĞIZ
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli Belediyespor'un 3-1'lik zaferinde takımı yalnız bırakmadı. 90 dakika boyunca coşku ile maçı takip eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, maç sonu yaptığı açıklamada; galibiyetten dolayı futbolcuları ve teknik ekibi kutladı. Teknik ekip ve futbolcuları başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Tollu, yeni tip koronavirüse (Covid-19) karşı alınan tedbirler kapsamında seyircisiz oynanan maçta takımlarını yalnız bırakmayıp evlerinden ve balkonlarından destek vererek galibiyette önemli payı olan taraftarlara da teşekkür etti. Play-Off'lardaki kalan maçları da kazanarak Erdemli Belediyespor'un Bölgesel Amatör Ligi'ne adını yazdıracağını söyleyen Tollu, Erdemli'nin profesyonel lig hasretine son vermek istediklerini belirtti.

ALTAY 44'DE MAÇIN KADERİNİ ÇİZDİ!
Erdemli Belediyespor kalecisi Altay Kartal, Akdeniz Belediyespor'un 2 yüzde yüz gollük atağında kalesinde adeta devleşirken, 44'ncü dakikada rakip takımın Okan ile kullandığı penaltı atışında gole izin vermedi ve galibiyette önemli bir rol oynadı.

RAMAZAN KLASINI KONUŞTURDU!
Erdemli Belediyespor'un golcü futbolcusu Ramazan Zengin oynadığı müthiş futbolla galibiyette önemli pay sahibi olurken attığı 2 golle de klasını konuşturdu.

SİMAY OYUNA GİRDİ, GOLÜNÜ YAZDI!
Karşılaşmanın 75'nci dakikasında 2 golle maça damga vuran Ramazan Zengin'in yerine oyuna dahil olan Simay Emlek golünü yazdı. Tecrübeli forvet oyuna girer girmez buluştuğu ilk pozisyonda Mustafa Açar'ı avlamayı başarıp takımını 3-1'lik galibiyete taşıyarak skoru tayin etti.

YENİLMEZLİK SERİSİ SÜRÜYOR!
Erdemli Belediyespor'un bileği bükülmüyor. Son oynadığı 9 maçta yenilgi yüzü görmeyen Erdemli Belediyespor Play Off'ta yoluna emin adımlarla yürürken 7'nci galibiyetini elde etti. Ligde önüne geleni deviren Erdemli Belediyespor en yakın rakibi Akdeniz Belediyespor'u 3-1 mağlup ederek aradaki puan farkını 4'e yükseltti. Sarı yeşilli takım Bölgesel Amatör Lig yolunda çok önemli bir virajı daha geride bırakırken, son oynadığı 9 maçta 7 galibiyet 2 beraberlik elde etti.

Süleyman TaşSüleyman Taş