ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 13-11-2025 19:41

Gönül Sofrası Erdemli Merkez Mahallesi’nde Kuruldu

Erdemli’de kurulan Gönül Sofrası’nda MHP heyeti, esnafla bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi ve çözümü ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. “Hayırlı işler Komşum” mesajıyla gerçekleştirilen kahvaltıda, ilçenin üretken esnafı ile samimi sohbetler gerçekleştirildi ve ticaretin canlanması için atılabilecek adımlar konuşuldu.

Gönül Sofrası Erdemli Merkez Mahallesi’nde Kuruldu

MHP Mersin Milletvekili ve Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Levent Uysal, “Erdemli’nin üretken ve çalışkan esnafı ilçemizin bel kemiğidir. Sorunlarını dinlemek ve çözüm yolları üretmek için buradayız. Birlik ve dayanışma ile daha güçlü olacağız” dedi.

MHP Erdemli İlçe Başkanı Erol Erdoğan, “Esnafımızın her zaman yanında olmak, taleplerini yerinde dinlemek çok önemli. Birlik ve beraberlik içinde hareket ederek Erdemli’yi daha yaşanabilir ve güçlü hâle getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara, “Esnafımız ilçemizin üretim ve ticaret hayatının temel taşlarından. Onlara destek olmak ve birlikte çözüm üretmek için var gücümüzle çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.

 

Program, katılımcılar arasında karşılıklı fikir alışverişi ve samimi sohbetlerle devam etti.

Mersin Beyaz GündemMersin Beyaz Gündem