MHP Erdemli İlçe Başkanı Erol Erdoğan, MHP Erdemli KAÇEP Başkanı Şule Yüksel Yılmaz, Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara ve beraberindeki heyet, Çeşmeli Mahallesi’nde şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Remzi Nişan’ın ailesiyle bir araya geldi Ziyaret sırasında şehidimizin kahramanlığı konuşuldu, dualar edildi ve ailenin acısı paylaşıldı
Belediye Başkanı Mustafa Kara: “Şehitlerimizin hatırası milletimizin en yüce değeridir Aileleriyle bir araya gelmek, onların acısını paylaşmak ve minnetimizi ifade etmek bizim için en önemli görevdir Şehidimizin bizlere bıraktığı emaneti her zaman yaşatacağız”
MHP Erdemli İlçe Başkanı Erol Erdoğan: “Aziz şehidimizin geride bıraktığı ailesi bizim için çok değerlidir Onların yalnız olmadığını hissettirmek, minnetimizi ve vefamızı göstermek için buradayız Şehidimiz, vatanı için canını feda etti ve bizler onun kahramanlığını unutmuyoruz”
MHP Erdemli KAÇEP Başkanı Şule Yüksel Yılmaz: “Gönül sofraları, sadece bir buluşma değil; şehit ailelerine sevgi ve dayanışmayı aktarmanın en güzel yoludur Onların yanında olmak KAÇEP olarak bizim en önemli görevimizdir”
Şehit annesi Hatice Nişan: “Evladımız Remzi’nin vatan için gösterdiği fedakârlık her zaman hatırlanacak Bugün yanımızda olmanız, acımızı hafifletti ve minnetimizi bir kez daha gösterdi Oğlumuzun hatırası yaşatıldıkça, biz de onun kahramanlığıyla gurur duyuyoruz”
Şehit babası Halis Nişan: “Oğlumuz Remzi vatan için şehit oldu Bugün burada bizi yalnız bırakmayarak, minnet ve saygınızı göstermiş oldunuz Bu ziyaret bizim için büyük moral ve teselli kaynağı oldu”
Ziyaret, şehidimizin anısına edilen dualar, aileyle yapılan samimi sohbetler ve saygı duruşuyla sona erdi Bu buluşma yalnızca bir ziyaret değil; şehidimizin kahramanlığının hatırlanması ve ailesine toplumun ortak vefa duygusunun aktarılması anlamını taşıdı














