ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 17-08-2026 13:13   Güncelleme : 17-08-2026 14:33

Mersin’de seranın yanındaki barakada yangın paniği

Mersin’in Erdemli ilçesinde, kadın tarım işçilerinin çalıştığı seranın yanında bulunan barakada çıkan yangın, Erdemli Belediyesi çalışanlarının zamanında müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Mersin’de seranın yanındaki barakada yangın paniği

Olay, ilçeye bağlı Güneyli Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kadın tarım işçilerinin serada çalıştığı sırada, ürünlerin sandıklanmasının yapıldığı ahşap ve naylon kaplı barakada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

 

Bölgeden geçtikleri sırada duman ve alevleri fark eden Erdemli Belediyesi çalışanları, yangına duyarlılık göstererek müdahale etti. İlk olarak yangın tüpüyle müdahalede bulunan ekipler, ardından ilaç tankerindeki suyu kullanarak alevleri kontrol altına almaya çalıştı.

 

Belediye çalışanlarının yoğun müdahalesi sayesinde yangın, seraya ve çevredeki ormanlık alana sıçramadan söndürüldü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise bölgede soğutma çalışması gerçekleştirdi. 

 

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Mersin Beyaz GündemMersin Beyaz Gündem