GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-05-2020 21:48   Güncelleme : 13-05-2020 21:48

NADİRE İLKİN HEPİMİZ ENGELLİ ADAYIYIZ

Akdeniz Engelli Bakım Merkezi kurucu müdürü Nadire İlkin Engelliler Haftası mesajı yayınladı. Nadire İlkin mesajında:

NADİRE İLKİN HEPİMİZ ENGELLİ ADAYIYIZ

 “Her yıl 10- 16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası, toplumumuzun azımsanmayacak bir parçasını oluşturan engellilerimizin sorunlarının gündeme getirildiği, hayata onların penceresinden bakılarak farkındalık oluşturduğu önemli bir haftadır.

Unutulmaması gerekir ki her insan bir engelli adayıdır. Hepimizin bunun bilincinde olması ve onların sorunlarına bu bilinç ve duyarlılıkla yaklaşması gerekir. Engelli  kardeşlerimizin  çalışma hayatı, eğitim, sağlık ve sosyal haklardan yeterince yararlanmaları devletimizin ve bizlerin  en önemli hedeflerindendir.

Engelli kardeşlerimizin  toplumsal hayatta varlık göstermeleri ve kendilerine yer bulmaları, şüphesiz tüm toplumumuzu güçlendirmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle; bu önemli ve anlamlı haftanın toplumumuzda engelli kareşlerimize karşı olan hassasiyetin artmasına katkı sağlaması ümidiyle tüm engelli kardeşlerimiz ve ailelerine en kalbi duygularımla sevgilerimi sunarak; sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür geçirmelerini diliyorum.

Süleyman TaşSüleyman Taş