SPOR
Giriş Tarihi : 01-07-2020 22:41   Güncelleme : 01-07-2020 22:49

EFSANE BAŞKAN MORGÜL’DEN HAKİM VE SAVCILARA TEŞEKKÜR PLAKETİ

EFSANE BAŞKAN MORGÜL’DEN HAKİM VE SAVCILARA TEŞEKKÜR PLAKETİ

2020 yılı HSK Kararnamesi ile görev yerleri değişen hakim ve savcılara Erdemli Spor Kulübü Efsane Başkanı Mehmet Morgül teşekkür plaketi takdim etti.

Tayin nedeniyle Erdemli Adliyesinden Adana Cumhuriyet Savcılığı görevine atanan Kemal Bakırcı ile Muhammed Gökhan Sarıbay’a ve Mersin Hakimliği görevine atanan Turan Özdemir’e Erdemli Spor Kulübü efsane başkanı Mehmet Morgül tarafından teşekkür plaketi verdi.

Erdemli Spora gönül veren gönüllerde taht kuran savcılara teşekkür eden Mehmet Morgül, ‘’Erdemli spora gönül veren Turan Özdemir’e,  savcılarımız Kemal Bakırcı ile Muhammed Gökhan Sarıbay’ı   Erdemliler ve Erdemli Spor camiası hiç unutmayacaktır dedi.

Ayrıca;  Hakim ve Savcıların Erdemlililerin gönlünde taht kurduğunu ve hiçbir zaman unutmayacaklarını belirterek yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

Tayini çıkan hakim ve savcılar ise, Efsane başkan Morgülü sevdiklerini belirterek can dostlarından ayrılmanın burukluğu içinde olduklarını Erdemli’de göreve ilk başladıklarında ziyaretlerine ilk giden kişinin Mehmet Morgül başkan olduğunu söylediler.Erdemliden ayrıldıklarını ve gönüllerinin hep burada olduğunu belirttiler

Süleyman TaşSüleyman Taş