RÖPORTAJ
Giriş Tarihi : 05-05-2018 07:43   Güncelleme : 05-05-2018 07:43

HÜSEYİN GÖLGELİ MERSİN'E HİZMET YOLUNDA

AK Parti Mersin milletvekili a.adayı Uzm.Dr Hüseyin Gölgeli gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Hüseyin Gölgeli ''Milletvekili olsam da olmasam da dünyanın ufkunu açan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yerli ve milli politikalarını kendimize hedef olarak belirledik''.

HÜSEYİN GÖLGELİ MERSİN'E HİZMET YOLUNDA

Hüseyin Gölgeli Kimdir :

                Milletin Vekili olarak Mecliste Hizmetkâr olmak istediğim, Cennet Vatan güzel Mersin’imizin Erdemli İlçesi’nde 1973 Yılında doğdum. 2001 yılında Tıp Fakültesinden mezun oldum.Pratisyen Hekim olarak Kahramanmaraş’ın Türkoğlu İlçesinde 8 yıl görev yaptım. 2009-2013 yılları arasında Konya Meram Eğitim ve Araştırma Hastane’sinde İç Hastalıkları( dahiliye) alanında ihtisasımı tamamladım. 2013-2015 yılları arasında meslekte mecburi hizmeti tamamlamak üzere Karaman Ermenek Devlet Hastanesi’nde Dahiliye Uzmanı olarak görev yaptım.

                Mersin'de görev yaptınızmı?

                2015 yılında Cennet Vatanım Mersine hizmet etmek amacıyla Silifke Devlet Hastanesi’nde başhekim olarak göreve başladım. Silifke Devlet Hastanesinde 14 ay boyunca başhekim olarak görev yaptım. Ardından Erdemli Devlet Hastanesine başhekim olarak atandım. Erdemli Devlet Hastanesinde 15 ay başhekimlik yaptım. Bu süreler içerisindeSilifke Devlet Hastanesi Başhekimliği ve Erdemli Devlet Hastanesi Başhekimlik görevini 5 aylık bir sürede birlikte yürüttüm.2017 Aralık ayından itibarenMersin’imizin bir diğer ilçesi Mut’ta başhekimlik görevine atandım ve yaklaşık 5 aydır da bu görevi yürütmekteydim.

                Mersin ile ilgili milletvekili olduğunuz takdirde projeleriniz nelerdir?

                Mersinden Ak Parti milletvekili seçildiğim takdirde, yapmayı arzuladığım bir çok projelerim  var.Amacım Mersin’i layık olduğu yerlere taşımaktır.Var olan turizm potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum.Tarsus’tan Anamur’a kadar olan sahil koridoru içerisinde tatil köyleri kurarak, hem turizmi canlandırmak aynı zamanda tarihi ve turistlik alanların ülke tanıtımına kazandırılmasını düşünüyorum. Bunun bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacağı aşikardır. Silifke neden marka değerimiz olmasın? Tarsus, Erdemli, Silifke, Aydıncık, Bozyazı ve Anamur’daki turizm potansiyelini neden gözden kaçıralım? Mutlak suretle bu alanlara yönelik girişimlerim ve çalışmalarım  olacak.

                Mersin’in batı bölgelerinde kalan ilçelerin doğalgazla ısınması adına girişimlerim ve çalışmalarım olacak.Doğalgazın bu ilçelere taşınması ve halkımızın hizmetine sunulması içinvar gücümle çalışacağım.Erdemli bölgesi domatesin en çok üretildiği bölgelerden biri olmasına rağmen, Erdemli’de bir salça fabrikasının olmamasıciddi bir eksikliktir.Ben bu eksikliği gidermek için aday oldumBu eksikliği gidereceğim. Erdemli neden Türkiyenin salça üretimine katkı sağlamasın?Yine yöremiz ürünlerinden ‘limon’un Türkiye üretiminin %70 nin Erdemlide üretilmesine rağmen hala ürünlerimiz Nevşehir’deki depolarda saklanmaktadır.Limon’un depolanmasına yönelik yer altı soğuk hava depolarının kendi bölgemizde yapılması içinçalışmalar yapacağım.Bunların tamamı istihdam demektir. Bölge halkımıza iş kapısı demektir.Ekonomik kazanımların Mersin’de kalması, çiftçimizin refaha ermesi demektir.

                Mersin bölgesi tarımın yanı sıra turizm alanında da yatırımlara aç bir bölgedir. Erdemli Silifke Tarsus Anamur başta olmak üzere sahil ilçelerimizde turizmi canlandıracağım.Mersin’e yerli ve yabancı turistleri nasıl çekebiliriz, bunların tamamının çalışmalarını yapacağım. Yöreye ait tarım ürünlerinin tanıtımları ve pazarlanmasına dair iç pazarda hızlı bir ağ oluşturması açısından teknolojiyi kullanarak il ve ilçelerin ürünlerinin tarım ürünlerinin ülke pazarına sokulması ve ‘’markalaşma’’ konusunda çalışmalar yapacağım.

                Mersinimizin köklü spor kulübü Mersin İdmanyurdu’nu güzel şehrimize ve Mersin Halkı’na yakışır şekilde üst liglere çıkartılması adına tekrar eski günlerine döndürmek için  kulübümüzle ve Mersin idmanyurdu‘na gönül vermiş spor camiasıyla çalışmalar yapacağım.

 

                Amacım,Kurucu Genel Başkanımız, Reisimiz,Cumhurbaşkanımız,  Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte, Mersin’in kalbinden, sokaklarından, ilçelerinden hizmetkâr olmaya gayret göstereceğim. Bana kendimi ifade etme fırsatı verdiğiniz için şahsınız başta olmak üzere tüm çalışanlara teşekkürü borç bilirim.Her şey daha iyi bir gelecek daha iyi bir Türkiye için , Durmak Yok Yola Devam diyorum.

 

 

Süleyman TaşSüleyman Taş