Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 26-08-2020 10:53   Güncelleme : 26-08-2020 11:20

ŞEHİDİN ANISINA SAYGISIZLIK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şehitler tepesi boş kalmayacak sözü ile her fırsatta çağrı yaptığı şehitlerimize saygıya davet ettiği günümüzde Mersin'in Erdemli ilçesinde şehit meydanı tabelası var ama meydan yok.

ŞEHİDİN ANISINA SAYGISIZLIK

TABELA VAR MEYDAN YOK

Mersin Erdemli Kayacı Mahallesinde Erdemli Ayrancı yolu üzende Kayacı Mahallesi girişinde  Şehit Kemal  Evdilek Meydanı bir tabelası bulunuyor. Tabelanın bulunduğu nokta ne yazıkki  yabani bitki ve otlarla kaplanmış durumda. Daha vahim daha  acı olan ise Şehit Kemal Evdilek Meydanı Tabelası bulunan meydanda sebze meyve paketleme tesisi bulunuyor. Tabela Sebze meyve paketleme firmasının kurduğu tesisin bir bölümü ile  iç içe girmiş durumda. Şehit meydanı tabelası var meydan yok görüntüsü vijdanları yaralamakta.

KABUL EDİLEMEZ BİR GÖRÜNTÜ

Erdemli Kayacı Mahallesindeki Şehit Kemal Evdilek meydanı tabelasının bulunduğu meydan  sebze meyve paketleme tesisi ise yanıltıcı bir Şehit Kemal Evdilek Meydanı tabelası bulunması doğru değil. Eğer bu nokta Şehit Kemal Evdilek Meydanı ise Meydanda  Sebze meyve paketleme tesisi kurulmuş olması büyük bir hata.

YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET EDİYORUZ

Erdemli Kayacı Mahalesinde göze hiç hoş görünmeyen Şehit meydanın tabelasının bulunduğu yerdeki durum biran önce çözüme kavuşturulmalı. Eğerki bölge şehidimizin isminin verildiği meydan ise sebze meyve paketleme tesisi bölgeden kaldırılmalıdır.

Eğerki Şehit Kemal Evdilek meydanı tabalesını yetkili kurum ve kuruluşlardan izin almadan birileri yaptırıp bölgeye montajını yapmıssa yetkililer görevini yapmalıdır.

Süleyman TaşSüleyman Taş