ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 26-10-2020 20:50   Güncelleme : 26-10-2020 20:50

BAŞKAN TOLLU CUMHUR İTTİFAKININ ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANIDIR

Son zamanlarda sosyal medyada yer alan haber olarak adlandırılan toplumun spekülatif paylaşımlarda rahatsız olduğunu genel olarak herkes bilir. Sosyal medyada dolaşan pek çok söylem gerçeği yansıtmadığı yetkili kaynaklardan araştırıldığında anlaşılır.

BAŞKAN TOLLU CUMHUR İTTİFAKININ ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANIDIR

Sosyal Medyada yer alan Erdemli Belediye başkanı Mükerrem Tollu milletvekili adayı olacak kendisi verilen sıralamayı beğenmeyerek daha önde bir sıralama için çalışıyor bilgisini yerel ve ve ulusal dinamiklerden teyit etmek için görüşmeler yaptık.

MHP ve Ak Parti kaynakları ile Ankara ve Mersin de  yetkili yöneticilerle yaptığımız görüşmeler neticesinde aldığımız net bilgi  ''genel seçimler Türkiye de 2023  de yapılacak. Yerel seçimlerde 2024 yılında yapılacak. Genel seçimlerde  ve yerel seçimlerde Cumhur ittifakı devam edecek.  Erdemli Belediye başkanı Mükerrem Tollu Cumhur ittifakının belediye başkanıdır. 2024 yerel seçimlerinde de Cumhur ittifakı  belediye başkan adayıdır. Sosyal medyada yapılan paylaşımlar gerçek dışıdır. Sosyal medyada söylenenler yıpratma amacı ile yapılmaktadır. Başkan Tollu dördüncü döneme dönük Erdemli de vizyon projelerine devam etmektedir . Sosyal medyada yapılan paylaşım kişinin  görüş düşünce ve bilinç altındaki inandığı konulardan ibarettir.''

Süleyman TaşSüleyman Taş