ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 27-10-2020 19:04   Güncelleme : 27-10-2020 19:04

CHP ERDEMLİ'DEN EĞİTİME DESTEK

CHP Erdemli İlçe yönetimi kadın kolları yönetimi ve gençlik kolları yönetimi el ele vererek Tapureli mahallesinde okul tamiratı yaptılar.

CHP ERDEMLİ'DEN  EĞİTİME DESTEK

Erdemli Tapureli mahallesinde bulunan Şehit Ali İhsan Öğer Orta okulunu CHP Erdemli İlçe yönetim kadın kolları yönetimi ve gençlik kolları el ele vererek tamiratını yaptılar.

CHP Erdemli ilçe yönetimi alkışlanacak bir davranış sergileyerek eğitime katkıda bulundu. CHP Erdemli ilçe yönetimi okul bakımı projesi ile sahada siyasetin nasıl olabileceğine güzel bir örnek vermiş oldu.

CHP Erdemli ilce başkanı Mustafa Kılbaş kongre sürecinde  başkan olmaya değil başkanlık yapmaya geleceğim diyerek yola çıkmıştı. Başkan Kılbaş ve  ekip arkadaşları bu sloganın altını doldurmak için adımlar atmaya devam ediyorlar.

CHP Erdemli ilçe başkanı Mustafa Kılbaş ''Dünyanın ve ülkemizin büyük sınav verdiği içinde bulunduğumuz korona virüs pandemi salgınında okullarda eğitim ve öğretim görülürken  geleceğimiz olan çocukların daha iyi koşullarda daha hijyenik koşullarda eğitim alabilmeleri çok önemli Siyaset sadece  yaldızlı laflar  edip yerinde saymak değil Siyaset gitmek dokunmak dokunabilmektir.

Siyaset üretmekten geçer üretince siyaset siyaset olur yoksa oturduğu yerden her gün iktidar yıkıp iktidar kurmakla olmuyor. Siyaset halkla birlikte yapılırsa siyasettir. Halka dokunabilmektir.

Biz CHP Erdemli ilce başkanlığı olarak gece gündüz durmadan her yerde olmak zorundayız.  Nerede hasta var oradalar Nerede sel var selden hasar görenin yanındayız.Siyaseti halkla birlikte halkın yanında yer tutarak yapmaya devam edeceğiz.

 

Süleyman TaşSüleyman Taş