MERSİN
Giriş Tarihi : 02-12-2020 11:43   Güncelleme : 02-12-2020 11:43

Genç odasına çiçekle teşekkür

Mezitli’de yaşayan vatandaşların mutluluğu için çalışmaya devam eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, genç odası talebinde bulunan Anayurt Mahallesinden Onur Demirel’in ihtiyacını giderdi.

Genç odasına çiçekle teşekkür

 Dünya Çocuk Hakları Gününde genç odasını hediye ederek mutlu ettiği Onur Demirel, Başkan Tarhan’ı ziyaret ederek teşekkürlerini şahsen iletti. Annesi ve babasıyla birlikte yaptığı ziyarette Başkan Tarhan’a yanında getirdiği gülü verdi.  Duygusal anların yaşandığı ziyarette Onur Demirel, “Başkanımıza ulaştığım zaman ihtiyacımın karşılanacağını biliyordum. Başkanımız, sağ olsun kısa sürede bana bir genç odası hediye etti. Kendisine çok teşekkür ederim” dedi.

 

Sevimli Onur’a Mustafa Kemal Atatürk’ün kaleme aldığı Nutuk kitabını hediye eden Başkan Tarhan, “En büyük hedefimiz, Mezitli’de yaşayan herkesin mutlu olmasıdır. Elimizden geldiği ölçüde tüm vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Çoğu zamanda hayırsever vatandaşlarımızla ihtiyaç sahipleri arasında köprü görevimizi yerine getiriyoruz. Onur kardeşimizin böyle bir ihtiyacı olduğunu öğrendik ve hemen yerine getirmeye çalıştık. Umarım, Onur da yarın derslerini çalışıp önemli mevkilere geldiğinde bugünleri hatırlar ve ihtiyacı olan kardeşlerine yardımcı olur” diye konuştu.

 
Süleyman TaşSüleyman Taş