KADIN
Giriş Tarihi : 05-06-2018 11:03   Güncelleme : 05-06-2018 18:06

AK KADINLAR GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR

Ak Parti Mersin İl kadın kolları sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayarak gönülleri fethediyor. Ak Kadınlar 24 Haziran'da zafere doğru emin adımlarla ilerliyor.

AK KADINLAR GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR

Yıllardır Mersin Ak Parti teşkilatında değişik alanlarda görev alarak bu işin mutfağında pişmiş, halkın nabzını iyi bilen, her kesime hitap edebilen, kimseyi ayırt etmeden kucaklayan  Aysel Mavioğlu Öner, teşkilatımızın  isteği ve ortak kararıyla, 
İl Kadın Kolları Başkanlığına getirildi.
Yeni oluşturduğu teşkilatıyla, Aysel Mavioğlu Öner, erkene alınan seçim sürecine çok hızlı bir şekilde giriş yaptı. kısa sürede planlı programlı  çalışarak, saha ekipleri oluşturarak yönetimi ile  dört bir koldan  sahalara indi. Mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev  gezip, her kapıyı çalarak, gönüllere, sessiz çığlıklara ses oluyor.
Duruşu, tavrı, sempatisiyle girmiş olduğu her yerde sevgi seliyle karşılanıyor.
24 Haziran seçim kampanyasında tek bir oy'un  bile önemli olduğu bilincinde gecesini gündüzüne katarak çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 
Aysel Mavioğlu Öner ve yönetim kurulu olarak eş zamanlı saha çalışmaları başlatıp, sıkmadık el, çalmadık kapı, dokunmadık yürek, almadık gönül bırakmıyor.
Recep Tayyip Erdoğan'ın düsturu ile akkadınlar çalışıyor, durmaksızın,  yorulmaksızın hedeflerine ilerliyor.

Süleyman TaşSüleyman Taş