ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 05-01-2021 09:17   Güncelleme : 05-01-2021 09:17

BAŞKAN TOLLU'DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ŞİFA KAYNAĞI BAL

Erdemli Belediyesi Başkan Mükerrem Tollu öncülüğünde sosyal belediyecilikte fark yaratarak ustalık döneminde halka hizmette sınır tanımıyor. Başkan Tollunun başarısının sırrı adalet ve hak edene hakkını teslim etmek.

BAŞKAN TOLLU'DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ŞİFA KAYNAĞI BAL

YOL SU KALDIRIM ANLAYIŞINI  DEĞİŞTİREN BAŞKAN

Belediyecilik yada belediye hizmetleri dediğimiz zaman eskiden yol kaldırım yapmak temizlik işleri akıllara gelirdi. Yıllarca Erdemli'de halk belediyeciliği  bu şekilde bilmeye devam etti. 2009 yılından önce vatandaşa belediye hizmetleri eksik denildiği zaman bak çöpler toplanıyor cevabını verildiğini duyardık. Günümüzde ise Erdemli Belediyesi Başkan Tollu yönetiminde yaptığı belediye hizmetleri ile bir çok kentte örnek gösterilen başkan ve örnek belediye.

NEREDE İNSAN ORADA ERDEMLİ BELEDİYESİ

 Mükerrem Tollu belediye başkanlığı döneminde ise insan ve kalıcı çözüm  odaklı belediye hizmetleri ve sosyal belediyeciliğe doğru yöneldi. Erdemli Belediyesi günümüzde Erdemli Belediyesi sorumluluk ve yetki alanında  Akdeniz'den Toroslara kadar vatandaşın her türlü sorununa çözüm üretiyor.

YÜZYILIN PROJESİ E-TİCARET ERDEMLİ'DE

Erdemli Belediyesi günümüzde yaşamakta olduğumuz korona virüs pandemi döneminde Erdemlide üreticilerin ürettiği ürünleri dünya pazarına ulaştırması için büyük çaba sarf ediyor. Başkan Tollu öncülüğünde başlatılan e- ticaret projesi meyvelerini vermeye devam ediyor. Mersin de bal üreticileri  Dört  bin kişilik üretici ordusu ile Erdemli Belediyesi  e- ticaret projesi kapsamında yerini aldı. Mersine özgü Mer-Bal markasını oluşturan üreticiler Erdemli Belediyesi E-Ticaret projesi ile dünya pazarına açıldılar. Bu sadece bir örnek.

E-TİCARET SONSUZ VE ÖRNEK PROJE

Erdemli Belediyesi E-Ticaret projesi sonsuz bir proje. Proje kapsamı hayal edilemeyecek kadar büyüyebilecek isteyen üreticilerin dahil olabileceği ; ben üreteceğim diyen herkese istisnasız kapısı açık olan  insanlık adına yapılmış , diğer belediyelere örnek olacak yol gösterecek üreticilerin geleceğine ışık tutacak  Erdemliden yola çıkan  yüzyılın projesi.

BİN BEŞYÜZ SAĞLIK ÇALIŞANINA HEDİYE  BAL

Erdemli Belediyesi e-ticaret  projesi kapsamında bal üreticilerinin oluşturduğu MERBAL   markası baldan Erdemli Belediyesi bir buçuk ton satın aldı. Başkan Tollu satın alınan balı Bin beş yüz sağlık çalışanına hediye etti. Başkan Tollu bildiğimiz gibi ince düşünen hak edene hakkını veren adaletli bir yönetici. Belediyenin satın aldığı balı   günümüzün kahramanı sağlık çalışanlarına istinasız  hediye etmesi ayrı bir incelik. Aynı zamanda E-Ticaret kapsamındaki üretici esnafa hem destek hem de proje kapsamına girecek üreticilere güven oluşturacak bir adım.

BAŞKAN TOLLU ADALETLE ÇALIŞAN BAŞKAN

Toplumda yönetici adaletle hareket etmesi geleneği Oğuz Kaan döneminden bu yana  Türk geleneğinde var. Başkan  Mükerrem Tollu yaptığı sosyal çalışmalar ve belediyecilik hizmet anlayışı Atatürk'ün  "Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır" sözünü hatırlatıyor.

BAŞKAN TOLLU CESARETLE PROJELERİNE DEVAM EDECEK

Başkan Tollu  gelecek kuşaklara örnek bir Erdemli bırakmayı hedefliyor. Başkan Tollu adalet ve cesaretle yaptığı projelerle Erdemlinin geleceğine ışık tutuyor. Başkan Tollunun yaktığı hizmet ışığı ve örnek çalışmaları meyvelerini verdikçe Erdemlide yaşayan toplum  geleceğe daha çok güvenle bakmaya devam edecek.

Haber yorum Süleyman Taş  Mersin Beyaz Gündem Gazetesi www.mersinbeyazgundem.com

 

Süleyman TaşSüleyman Taş