ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 12-01-2021 18:39   Güncelleme : 12-01-2021 18:39

“Belediye’den Erdemli’ye Yeni Yaşam Alanları”

Erdemli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Arpaçbahşiş Mahallesinde mesire alanı çalışmalarına başladı.

 “Belediye’den Erdemli’ye Yeni Yaşam Alanları”

Erdemli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kısa süre sonra vatandaşların kullanımına açılacak olan mesire alanı için çalışmalara başladı.

“Erdemlililere Yeni Yaşam Alanı Müjdesi”

Arpaçbahşiş Mahallesinde hayata geçirilen proje, 2298 metrekare alan üzerine inşa edilecek sosyal yaşam alanlarından oluşuyor.Alan; yürüyüş yolu, kafeterya, su içi etkinlik alanları, ahşap köprüler ve piknik masalarına sahip olacak ve vatandaşlara aileleri ile keyifli vakit geçirebilme olanağı sunacak.

Başkan Tollu, “En Kısa Sürede Kullanıma Açılacak”

Erdemli’nin ihtiyaçlarına en uygun hizmetleri, projelendirip hayata geçirdiklerinin altını çizen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, sosyal belediyecilik anlayışına uygun olarak ilçenin her yaş kitlesinden insanların kullanımına yönelik bir alan oluşturduklarını belirtti. Başkan Tollu, “Pandemi sürecinde vatandaşlarımız evde kalarak sağlıklarını korumak adına mücadele verdi. Elbette ki bu süreç geçici, sürecin sonlanması ile vatandaşlarımızın aileleri ile vakit geçirebileceği sosyal alanlar oluşturmak adına bizlerde harekete geçtik. 2298 metrekare alan üzerine, Arpaçbahşiş Mahallemize mesire alanı inşasına başladık. En kısa sürede kullanıma açılacak olan alanımızın müjdesini tüm vatandaşlarımıza vermek istiyorum. Sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmetlerimize aralıksız devam edeceğiz” diye konuştu.

Süleyman TaşSüleyman Taş