MERSİN
Giriş Tarihi : 01-02-2021 16:47   Güncelleme : 01-02-2021 17:00

Erdemli Belediyespor, Sağlık Taramasından Geçti

2020-2021 Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele edecek olan Erdemli Belediyespor futbol takımının, sağlık taramaları gerçekleştirildi. Belediyespor futbolcuları, Erdemli Özel Yenişehir Hastanesi ile yapılan sözleşme kapsamında sağlık taramasından geçirildi.

Erdemli Belediyespor, Sağlık Taramasından Geçti

Pandemi dönemi sonrasında, 2020-2021 Spor Toto Bal Ligi’nde (BAL) mücadele edecek olan Erdemli Belediyespor, geçen hafta Erdemli Belediye Başkanı ve Kulübün Onursal Başkanı Mükerrem Tollu’nun başlama vuruşunu yapması ile idmanlara başlamıştı. TFF’nin ligleri başlatması için gün sayan sarı-yeşilli takımın futbolcuları, tam kadro sağlık taramasından geçti.

Mercan, “Takımımızı Allah’ın İzniyle 3. Lige Çıkaracağız”

Erdemli Belediyespor Kulüp Başkanı Hasan Mercan; hastane yönetimine, futbolculara, teknik kadroya ve Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür ederek, “Taraftarlarımızın desteğiyle takımımızı bu sene, Allah’ın izniyle 3. Lige oradan da 2. Lige çıkaracağız” diye konuştu.

Sezonu başarıyla tamamlayacaklarını dile getiren Erdemli Belediyespor Kulübü Teknik Direktörü Hakan Baygın, “Erdemli Yenişehir Hastanemiz bize sponsor oldu. Yenişehir hastanesi nezdinde, Sayın Hastane Müdürümüz Şadi beye ve bütün ekibine teşekkür ediyorum. Hakikaten güzel ilgilendiler. İyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. Öncelikle karakterli, düzgün ve performansları iyi takımlardan gelen oyuncuları koruduğumuzu düşünüyorum. Belediye Başkanımız burada çok büyük ilkleri yapmış, Erdemli’de bir tek futbol da ligi kalmış. Yani profesyonel bir ligi kalmış, inşallah onu da bizde ilk defa gerçekleştiririz. Ona güzel bir armağan olur, desteklerinden dolayı ona da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Süreci en güzel şekilde değerlendirdiklerinin altını çizen takım kaptanı ise yaptığı açıklamada, “Böyle bir süreçte Özel Yenişehir Hastanesinin bize destek olup, böyle bir sponsorluğa imza atmasına, biz takım olarak çok sevindik. Bu süreci de inşallah en güzel şekilde atlatacağız diye düşünüyorum. Vakaların düşüşüyle takım olarak biz, bu ilçeyi şampiyonluğu 3. lige çıkmak adına elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yönetimimizin hepsi bize tamamen destek veriyorlar, o yüzden bizde ilçemizi en güzel yerlere taşıyıp şampiyonluğu ilan edeceğiz. Mükerrem Tollu, Erdemli Belediye Başkanının da söylediği gibi bizim tek hedefimiz şampiyonluk. Şuanda onu da,  Allah’ın izniyle kupayı sezon sonunda getireceğiz” diye konuştu.

Anamurluoğlu, “Hepsi Maşallah Çok İyi”

Belediyesporun sağlık sponsorluğu için gerekli sözleşmelerin imzalandığını belirten Erdemli Özel Yenişehir Hastane Müdürü Şadi Anamurluoğlu, tüm sporculara ve yakınlarına gerekli sağlık desteğinin sağlanacağını belirtti. Anamurluoğlu yaptığı açıklamada, “Bugünde 25 civarında futbolcunun tüm sağlıkla ilgili tetkikleri, taramaları, kalplerinin ve de diğer vücutlarının taramalarının hepsi yapıldı. Hepsi maşallah çok iyi, kendilerine başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Süleyman TaşSüleyman Taş