seks shop seks shop seks shop seks shop seks shop seks shop seks shop

Yenişehir Belediyesi personeline KVKK eğitimi

Yenişehir Belediyesi, belediye birim müdürlerine ve çalışanlarına Kişisel Verilerin Koruması Kanunu (KVKK) hakkında farkındalık ve temel eğitimi semineri verdi

Yenişehir Belediyesi personeline KVKK eğitimi
Yenişehir Belediyesi personeline KVKK eğitimi Süleyman Taş

Alanında uzman hukuk ve teknik danışmanlar tarafından verilen eğitimler ve oluşturduğu altyapı ile Yenişehir Belediyesi,  vatandaşların kişisel verilerinin güvenliğini en üst seviyeye çıkarıyor.  
  Kamu kurumlarının KVKK çerçevesinde kişisel veri envanterini çıkartması ve VERBİS kayıt sistemine kayıt olması gerekiyor. Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi, bu kapsamda bir yandan teknolojik altyapısını güçlendirirken bir yandan da personel eğitimlerine başladı. 
  Kişisel Verilerin Korunması Kanunu alanında uzman avukat Yunus Toman, belediye birim müdürlerine ve personeline kanun ve ilgili mevzuat hakkında bilgi verdi. Eğitimler sayesinde Yenişehir Belediyesi personeli, kişisel verinin korunmasının önemini ve hukuki konuların detaylarını öğrendi. Çalışmalar kapsamında Yenişehir Belediyesi, kişisel verilerin korunması konusunda idari ve teknik tedbirlerini yeniden ele alarak en üst düzeye çıkaracak ve mevzuata göre güncelleyecek. Belediye personeli de kişisel verilerin korunması konusunda daha yetkin hale gelecek. Çalışmalar tamamlandığında Yenişehir Belediyesi KVKK konusunda tam uyumlu işleyen belediyelerden biri olacak. 
 

yenişehir belediyesi başkan abdullah özyiğit mersin son dakika haberleri
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Tırdan düşen zeytin bidonlarından kaçarak kurtuldu
Tırdan düşen zeytin bidonlarından kaçarak kurtuldu
 22 yıl hapis cezası ile aranan şüpheli Mersin'de yakalandı
22 yıl hapis cezası ile aranan şüpheli Mersin'de yakalandı