EĞİTİM
Giriş Tarihi : 15-08-2018 14:47   Güncelleme : 15-08-2018 14:47

ERDEMLİ HALK EĞİTİM MÜDÜRÜ AHMET ATEŞ'E EFSANE BAŞKAN MORGÜL' DEN ZİYARET

Erdemli Halk Eğitim müdürlüğü görevine başlayan eğitim camiasının tecrübe ve birikim konusunda en tecrübeli müdürü olarak bilinen Ahmet Ateş'e Erdemli spor ve Stk lardan ve vatandaşlardan tam destek var. Erdemli spor kulübü efsane başkanı Amatör sporun Cavcavı Mehmet Morgül ve yöneticileri ve Stk temsilcileri ziyarette bulundu

ERDEMLİ HALK EĞİTİM MÜDÜRÜ AHMET ATEŞ'E EFSANE BAŞKAN MORGÜL' DEN ZİYARET

Erdemli spor kulübü efsane başkanı Mehmet Morgül Erdemli Ak parti Eskimeyen ilçe başkanı Serkan Tanrıkulu Erdemli Esnaflar Odası başkanı Halil Metik  Madeni sanatkarlar Odası başkanı İsmet Erdoğan Koyuncu koop başkanı ve Erdemli spor kulübü başkan Vekili Yasin Gürsoy  Erdemli halk Eğitim Merkezi müdürlüğüne atanan ve görevine başlayan  tecrübeli  eğitimci Ahmet Ateş i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ve başarı dileklerini ileterek STK başkanları olarak çalışmalarında  tam destek vereceklerini söyledi. Efsane başkan Morgül 33 yıllık Erdemlimizde geleceğimiz olan gençlerimize yatırım yapmaktayız. Ahmet hocama bizim ve vatandaşlarımızın güveni ve inancı tamdır. Devraldığı bayrağı daha ileriye taşıyacağına inanıyoruz.

                Erdemli  Halk Eğitim Merkezi müdürlüğü görevine başlayan  Ahmet Ateş ziyaret ten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başkanlara teşekkür etti . Erdemli için yapılan her güzel bir çalışmada STK başkanlarımla istişare ederek Erdemli halkımıza en güzel hizmeti yapacağız dedi. Ahmet Ateş memleketimiz olan Erdemlimize her daim hizmet etmek için eğitim camiası olarak gece gündüz çalışma gayretindeyiz dedi.

Süleyman TaşSüleyman Taş