YAŞAM
Giriş Tarihi : 28-10-2018 16:08   Güncelleme : 28-10-2018 16:08

MEHMET ÖNEM: ''MİLLETÇE GURURLUYUZ''

İyi Parti Erdemli Belediye başkan a.adayı veteriner hekim Mehmet Önem Cumhuriyetin ilanının 95. yılı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

MEHMET ÖNEM: ''MİLLETÇE GURURLUYUZ''

Mehmet Önem "Bugün tarihimizin en şerefli ve gururlu günlerinden birinin 95. yıl dönümü. Milletçe duygu birliğimizin büyük bir coşkuyla tezahür ettiği bugün, Cumhuriyetimiz için ortak değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme günüdür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Egemenlik kayıtsız şartsız ulusundur" sözünü pekiştiren Cumhuriyet'i korumak, kollamak, yaşatmak bizlerin en kutsal görevidir.

Mehmet Önem : Cumhuriyetimiz, 4000 yıllık devlet geleneğimiz ile zor şartlarda elde edilmiş bir kazanımdır. Cumhuriyetimizi, bütün değer ve kurumlarıyla benimseyen aziz milletimiz, birlik ve beraberlik içerisinde, Türkiye'yi muasır medeniyetler arasında hak ettiği saygın konuma yükseltmek için gerekli olan iradeyi her zaman ortaya koymuştur.

Bizler, Selçukludan, Osmanlıya büyük bir adalet ve barış medeniyetinin mirasçılarıyız. Bu sebepten dolayı sadece sınırlarımız içinde değil, sınırlarımız dışında da bulunan mazlumların umuduyuz.

Bizi aydınlık geleceğimize taşıyan bu inançla, Cumhuriyetimizin 95. kuruluş yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum.

Bu anlamlı günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyor, Erdemli li hemşerilerimi  sevgiyle selamlıyorum."

Süleyman TaşSüleyman Taş