YAŞAM
Giriş Tarihi : 30-10-2018 12:02   Güncelleme : 30-10-2018 12:02

SALİH YILMAZ ''DEMOKRASİMİZİN TEMELİ CUMHURİYETTİR''

İş adamı Salih Yılmaz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile kutlama Mesajı yayınladı. Salih Yılmaz Mesajında

SALİH YILMAZ ''DEMOKRASİMİZİN TEMELİ CUMHURİYETTİR''

"Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümü, bugün, o kenetlenmeyi bir kere daha hatırlamak ve ülkemize bağlılığımızı en net haliyle ifade etmek için büyük bir imkândır. 
Salih Yılmaz Bugün, büyük bir coşku ve heyecanla Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin 95. yıldönümünü kutluyoruz. İnanıyorum ki bu coşku ve heyecanı 82 milyon milletimizin  tamamı yüreğinde hissetmektedir. Cumhuriyeti biz, el ele, gönül gönüle büyük zorlukların üstesinden gelerek zaferle taçlandırdığımız İstiklal Harbi neticesinde hep birlikte kurduk. Bu Cumhuriyeti hep birlikte kurmayı, istiklal ruhuna ve bir millet olma şuuruna sahip olabildiğimizden dolayı başardık. Bir millet şuuruna sahip olduğumuzu, ortak istiklal duygu ve idealimizin etrafında kenetlenerek ispatladık.
Salih Yılmaz Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümü, bugün, o kenetlenmeyi bir kere daha hatırlamak ve ülkemize bağlılığımızı en net haliyle ifade etmek için büyük bir imkândır. İstiklal Harbimiz, bugün demokrasinin kalbi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından bizzat sevk ve idare edilmiştir. Cumhuriyetimiz de yine Meclisimiz tarafından alınan bir kararla ilan edilmiştir.
 
Salih Yılmaz  Cumhuriyetimizin 95. kuruluş yıldönümü münasebetiyle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’i, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyorum. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yılını kutluyorum.

 

Süleyman TaşSüleyman Taş